В лъженето на един Киро без да му мигне окото

...
В лъженето на един Киро без да му мигне окото
Коментари Харесай

Николай Бареков: Който се събере с такива като Кирчо Петковците в политиката, ще стане част от “братството на продажните, подкупните, непочтените”

" В лъженето на един Киро без да му мигне окото и в схемите и тактиките му по какъв начин да овладее постове като нарушава закона и мами благодетеля си и народа си няма морал. " Това написа в профила си във " Facebook " Николай Бареков във връзка абсурда с двойното поданство на Кирил Петков. " Изобличен в неистина и машинация, мошеникът продължи да лъже, да мами, да прикрива пред лековерните резила с плитки измислици и шикалкавения до изборите. Гаврата с бедните, осиротелите, нуждаещите се, вдовиците ще продължи, до момента в който се хване за последната сламка да го изберат за народен представител ", твърди още той.

Ето какво написа Бареков в обществената мрежа:

В речника против прилагателното “почтен” написа - “приличен, честен, благоприличен. Почтен човек. Почтена вдовица”.
Мисля, че да лъжеш президента и да подаваш лъжливи заявления за полза от високия пост на назначен министър на цялата стопанска система и държавните запаси, да погазваш главния закон и да лъжеш целия народ е противоположното на честност. В лъженето на един Киро без да му мигне окото и в схемите и тактиките му по какъв начин да овладее постове като нарушава закона и мами благодетеля си и народа си няма морал. Няма и възпитание в арогантността и алчността. Що за недобросъвестност и безочливост е да лъжеш народа си като се представяш сякаш за човек с най-хубави и честни планове. Изобличен в неистина и машинация, мошеникът продължи да лъже, да мами, да прикрива пред лековерните резила с плитки измислици и шикалкавения до изборите. Гаврата с бедните, осиротелите, нуждаещите се, вдовиците ще продължи, до момента в който се хване за последната сламка да го изберат за народен представител.
Но има и друга дума с противоположното значение в речника. Тя е с по-богато наличие: Непочтен - непочтен, непочтен, неточен, корумпиран, неморален, подкупен, неподобаващ, греховен.
Който се събере с такива като Кирчо Петковците в политиката - ще стане част от “братството на продажните, подкупните, непочтените”.
свързани новини32055преди 29 минути
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР