В лагера на Созопол цари оптимизъм преди предстоящия двубой срещу

...
В лагера на Созопол цари оптимизъм преди предстоящия двубой срещу
Коментари Харесай

Шеф на Созопол: Респект за Хебър, но се надявам да бием

В лагера на Созопол царува оптимизъм преди идния дуел против Хебър от следващия кръг на Втора лига.

Съперниците ще се срещнат в понеделник от 19,30 часа на " Арена Созопол ", в предпоследен мач от програмата на 25-тия кръг, който ще бъде излъчен непосредствено по " Диема спорт ".

Домакините са 7-ми в класирането преди този мач с актив от 30 точки, а хебърци заемат пета позиция с 35 пункта.

" Срещаме се два положителни тима, които имат упоритости за положително показване в актуалната акция и се надявам да повторим зрелищния дуел от първия полусезон игран в Пазарджик, само че този път ние да сме спечелили ", показа упованията си спортния шеф на домакините Румен Димов.

" Наблюдавайки Хебър, мога да изкажа единствено суперлативи за това, което демонстрират на терена. Те са тим с футболисти от доста добра класа, ръководени от отличен треньорски екип. Ще бъдат стимулирани и добре готови. Поздравления за тях, само че в понеделник основните настоящи лица би трябвало да сме ние ", разяснява още Димов.

" Радващото е, че от мач на мач подвигаме равнището. Навлизаме в решителен стадий от шампионата и всеки дуел ще бъде сложен. Ще е належащо да даваме най-хубавото от себе си с цел да печелим. Представянето ни на " Арена Созопол " е впечатляващо и е значимо да продължим дългата серия от позитивни резултати на домашна сцена. Сигурен съм, че ни чака крепко дерби ", приключи Румен Димов.

Междувременно, тази заран хебърци отпътуваха към морето, където ще останат на 24-часов режим преди срещата със Созопол. Лекуващите травми Ивайло Тодоров и Жак Пехливанов отпаднаха от групата за дуела край морето.

Главен арбитър на мача ще бъде Красен Георгиев от Варна.

От морската ни столица са и останалите съдии - асистентите Владимир Йорданов и Мирослав Симеонов, както и 4-тия рефер Калоян Цветков. Съдийски наблюдаващ ще бъде Илко Топалов от Рудозем.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР