В лагера на Ружомберок се надяват да не допуснат гол

...
В лагера на Ружомберок се надяват да не допуснат гол
Коментари Харесай

От щаба на Румжоберок: Не трябва да допускаме гол

В лагера на Ружомберок се надяват да не позволен гол при семейството си на Левски в първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Словаците одобряват "сините " на следващия ден от 19.30 часа българско време. В деня преди дуела помощник-треньорът на словашкия състав Марек Сапара даде изявление пред медиите, в което показа какви са упованията на тима преди конфликта.

"Съперникът е тежък. Гледахме ги в няколко мача, проследихме и прехвърлянията им през лятото. Целта в семейството ни е да не допуснем гол. Ще се опитаме и да нападаме, само че би трябвало да си свършим съвършено работата в отбрана и да приключим без позволен гол ", съобщи Сапара.

"Естествено желаеме да играем нападателно и ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим. Но в тези мачове от Лига Европа с директни елиминации всички знаят какъв брой може да натежат головете на непознат терен ", разяснява помощникът.

Ружомберок няма кадрови проблеми като се изключи вратаря Матуш Мацик, който се оплаква от болки в глезена.

"Все още чакаме резултатите от медицинските проучвания, след което ще пременим за Матуш. Всички останали играчи са здрави и имам вяра, че са подготвени на 100 % подготвени ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР