В лагера на Барселона са притеснени заради големия брой заразени

...
В лагера на Барселона са притеснени заради големия брой заразени
Коментари Харесай

В Барса са притеснени заради положителните проби в Динамо, мачът е под въпрос

В лагера на Барселона са обезпокоени поради огромния брой инфектирани футболисти в Динамо (Киев) преди утрешната среща сред двата тима от Шампионската лига, а дуелът на " Камп Ноу " е под въпрос.

Украинският клуб не може да разчита на 13 играчи за гостуването в Испания, девет от които са инфектирани с ковид, трима са контузени, а капитанът Сергей Сидорчук е осъден. Освен това инфектирани са помощник-треньорът Емил Карас и още четирима чиновници на тима. Така единствено минималният брой от 13 футболисти от картотекираните в лист " А " за присъединяване в Шампионската лига пътуваха до Барселона, като групата беше допълнена от шестима играчи от младежкия отбор на Динамо. Ако още един състезател от тази лист се окаже с позитивен тест, дуелът би трябвало да бъде отсрочен поради одобрените здравни протоколи на УЕФА.

" Мундо Депортиво " сигнализира, че шестима от инфектираните са упражнявали със съотборниците си в неделя, след което са били изолирани. Останалите играчи са дали негативни проби, само че е изцяло допустимо в часовете преди мача на " Камп Ноу " някой от тях да се окаже възпален. Динамо дойде нощес в Барселона с група от 19 футболисти, а сутринта украинците се подложиха на нови PCR проучвания за ковид, резултатите от които се чакат по-късно през днешния ден.
Шампионска Лига 3 кръг, сряда 4 ноември  Барселона 22:00предстои  Динамо (Киев)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР