В квартал, северно от центъра на Нешвил, трима души бяха

...
В квартал, северно от центъра на Нешвил, трима души бяха
Коментари Харесай

Почистването, възстановяването на електрозахранването продължава в Тенеси, след като служители казаха, че шестима са загинали при силни бури

В квартал, северно от центъра на Нешвил, трима души бяха убити в събота вследствие на бурите, заяви Центърът за незабавни интервенции на града в обява в обществените медии.

Снимки, оповестени от противопожарната работа в Кларксвил в обществените медии, демонстрират развалени къщи с парчета, разпръснати в тревните площи, ремарке с трактор, обърнато встрани на автомагистрала и изолираност, изтръгната от стените на постройката. Видеозаписи от бурите в Тенеси демонстрират огнена топка, издигаща се зад редица домове в небето.

Комендантски час беше в действие както в събота вечерта, по този начин и в неделя вечерта в Кларксвил, където управляващите в неделя приканиха водачите да се държат надалеч от развалените зони, с цел да не попречват работата на екипите за първа помощ и комуналните услуги.

„ Молим се за тези, които са ранени, изгубили близки и домовете си “, сподели кметът на окръг Монтгомъри Уес Голдън в известие за вести. „ Тази общественост се сплотява като никоя друга и ние ще бъдем тук до края. “

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР