В кв. Партизана в Стамболийски бе проведена акция по събарянето

...
В кв. Партизана в Стамболийски бе проведена акция по събарянето
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски проведе акция по събарянето на незаконни постройки

В кв. " Партизана " в Стамболийски бе извършена акция по събарянето на противозаконни ромски постройки. Лично кметът Георги Мараджиев провежда със съдействието на полицията акцията, откакто при многочислени предизвестия от страна на Общината незаконнонастанилите се тук роми не започнаха нищо.


 За първи път всички паркове в Стамболийски ще имат поливни системи За първи път всички паркове в Стамболийски ще имат поливни системи
За първи път във всички паркове се построяват поливни системи, тъй като, още когато започнахме ремонтите в тях, знаехме, че би трябвало да се п...

Ето и коментарът на кмета: " Приключи един тежък и дълъг развой по събарянето на противозаконните къщи в кв. „ Партизана “. Тежък за мен като кмет и като човек. Никога не съм желал да блъскам противозаконни къщи пред погледа на деца. Разчитах на съзнанието на възрастните, с цел да не се стига до тук. Но не срещнах схващане! Потуших искрата преди да е станал пожарът. Благодаря за съдействието на районно управление (на МВР) Стамболийски. Постройките към този момент са съборени. Без фанфари, без медии. Не го направих шумно. Не го използвах предизборно. Изпълних закона и го приложих с цялата му мощ, тъй като хора, които не желаят да се интегрират, не почитат съгражданите си, крадат, хвърлят камъни по хората и влаковите композиции, постояннно тормозят съседите си - за такива няма благосклонност! Някои смятаха, че това няма да стане, че това бил електорат! Глупости! 2019 година завоювах изборите с 65 % от първи тур. 



Ще върша това, което е в полза на жителите! А след две години още веднъж ще желая Вашето доверие. От всички Вас! В цялата община живеят доста почтени и работливи роми. Всеки ден те са в БКС, чистят, работят, трудят се! Искам да си закупят терените под къщите, да си строят законно, да заплащат налози! И те го желаят. Децата им вървят на учебно заведение, образоват се. Но има закони и те важат за всички. Без значение от етнос или вяра. Направих нещо, което никой кмет в община Стамболийски даже не си беше и помислял да направи. И ще продължа, в случай че е належащо, освен в Стамболийски. Но ще има ред! И в Куртово Конаре да се спре издевателството над хората със мощната музика. Извиках тримата диджеи и ги предизвестих! Там, където има проблеми, ще съм на терен! И вечер! Имам властта и закона ми дава право да го приложа с цялата му суровост. Той важи и за всякакви кандидат-депутати с нелегално строителство, и за претенденти за кметове и претенденти за общински съветници, и за българи, и за роми. Никой да не мрънка и да не се прави на ощипан! Искаме правила и ще ги наложим! Дали съм прав - времето ще покаже! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР