В Кусински район, Челябинска област в Русия в язовир беше

...
В Кусински район, Челябинска област в Русия в язовир беше
Коментари Харесай

Майка и синът й се удавиха в потънала кола, откриха мъжа жив в багажника

В Кусински регион, Челябинска област в Русия в язовир беше открит отчасти потънал автомобил, пишат локални медии.
Извиканите на мястото пожарникари разкрили в колата ВОЗ-2114 телата за починали жена и малко момче, а в багажника - жив мъж. За индицента, заслужен да се филмира, споделя пресслужбата на регионалната противопожарна работа.
Докато вадели телата на починалите, спасителите чули вопъл от багажника, а като го отворили, разкрили вътре мъжа. Изнесли го на брега, оказали му първа здравна помощ и извикали кола за спешна помощ.
Парамедиците открили, че има преохлаждане. Той не можел незабавно да опише какво се е случило, защото бил в потрес. По-късно станало известно, че на 18 юли вечерта 33-годишния гражданин на град Златоуст дружно с 40-годишната жена и нейния шестгодишен наследник се прибирали от село Магнитка. По незнайна причина автомобилът изхвърчал в язовира.
Жената и детето се удавили, а мъжът, който й бил втори брачен партньор и пастрок на детето, съумял под водата да се промуши в багажника. Тъй като задната част на машината стърчала над повърхността на водата и там имало въздух, той оживял. Автомобилът бил разкрил на сутринта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР