В курортен комплекс Златни пясъци мъж се оплака, че колата

...
В курортен комплекс Златни пясъци мъж се оплака, че колата
Коментари Харесай

Турист в Златни пясъци: паякът вдигна неправомерно колата ми

 В курортен комплекс Златни пясъци мъж се оплака, че колата му е вдигната от паяк макар, че съгласно него не е нарушил разпоредбите за придвижване, оповестява Нова.тв. Мъжът е оставил колата си, с цел да отиде със фамилията си в едно от заведенията в курорта, само че когато се връща открива, че автомобилът му го няма.

Първоначално фамилията е помислило, че автомобилът им е откраднат, само че след това откриват, че е вдигнат от паяк.  В курорта има обозначителни табели за нерегламентирано паркиране, само че на тях няма телефон и се оказва, че човек не може да откри автомобила си. 

" В събота дойдохме тук и посетихме едно заведение с децата. Когато приключихме колата я нямаше и първата ми мисъл бе, че е открадната. Едно такси се появи и ни сподели, че е вдигната от паяк ", споделя пострадалият Иво Илиев.

Той прибавя, че когато звъни в полицията му споделят, че паякът е на частна компания. Оказало се, че би трябвало да даде 70лв. за пренасяне и още 2лв. за " отговорно бранене ".

" Очакванията са, че идва чиновник на Министерство на вътрешните работи и сформира санкция. Не съм очаквал, че компания ще ми предложи наложително услуга, която аз не искам ", прибавя Илиев.

Фирмата има всички разрешителни за осъществяването на тази активност, споделят от " Златни пясъци ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР