В курортен комплекс Боровец официално бе даден старт на зимния

...
В курортен комплекс Боровец официално бе даден старт на зимния
Коментари Харесай

В курортен комплекс Боровец официално бе даден старт на зимния сезон

В курортен комплекс " Боровец " публично бе даден старт на зимния сезон.

От курорта са подготвени за сезона, като главен приоритет в подготовката са пистите. Това сподели пред публицисти в курорта Мария Шейнова, маркетинг управител " Бороспорт ".

Тя сподели, че са отворени пистите в ски център " Ситняково ". " Основен наш приоритет е правеното на механически сняг и преди всеки сезон работим в тази посока да разширяваме системата за снежна апаратура ", уточни Шейнова.

Тази година са добавени нови снежни оръдия - стационарни и мобилни.  Мария Шейнова заяви, че по случай откриването на сезона децата до 13 години на 15 и 16 декември ще могат да употребяват дневната въжен превоз карта на цена от един лев.

По думите ѝ картите, закупени на 15 декември, ще важат и през утрешния ден за всички гости. Шейнова уточни, че покачването на цените на ски картите тази година е минимално спрямо инфлацията в страната.

На въпрос от публицисти какъв състезателен календар чака Боровец през сезона, Шейнова отговори, че календарът е подготвен и напълнен. Тя уточни, че надпревари ще има през втората половина на зимния сезон и че се стремят да имат и повече развлечения за хората, които не са фенове на зимните спортове. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР