В кулоарите на парламента, освен кандидатите за еврокомисар, Бойко Борисов

...
В кулоарите на парламента, освен кандидатите за еврокомисар, Бойко Борисов
Коментари Харесай

Бойко за отказа да даде ДНК проба: Ами, дайте да вземем всички софийски деца да проверим

В коридорите на Народното събрание, с изключение на претендентите за еврокомисар, Бойко Борисов разяснява и появилата се информация, че е отказал ДНК проба по следствието " Барселонагейт ". 

" За непознати деца да давам проба? Вие дадохте ли проба за вашите деца? Айде да вземем на всички деца в София ДНК, и на вашите да вземем, желаете ли ", попита  Борисов, представен от " OFFNews ". 

Разследването " Барселонагейт " не е за бащинството над хипотетичното дете на Борисов от манекенката Борислава Йовчева. Дали Борисов е татко на детето, има значение като възможен претекст за обезпечаването на скъпата къща в Барселона на манекенката и момиченцето ѝ.

Борисов акцентира през днешния ден, че години наред не е имал имунитет и в случай че са желали да го проверяват, е имало по какъв начин да го създадат.

Борисов упрекна освободения от поста основен прокурор Иван Гешев, че се занимавал с него като част от акцията си да " направи политическа партия ". Той реторично попита за какво Гешев най-малко един път не се е занимавал с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ и сподели, че не е взел участие в свалянето му, нито в избора на Борислав Сарафов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР