В куфар, увит в одеяло, тялото на убитата в Италия

...
В куфар, увит в одеяло, тялото на убитата в Италия
Коментари Харесай

Откриха тялото на украинка в куфар в Италия. Жива ли е била затворена в него?

В куфар, завит в одеяло, тялото на убитата в Италия украинка Яна Малайко беше открито предходната сряда, след 12 дни търсене, на границата сред Лонато и Кастильоне, под купчина дърва и къпини. Възможно е убитата жена да е била към момента жива, когато е била затворена в куфар с размери 40х20х65 см, в който да се е задушила, оповестява bresciatoday.

Яна Малайко беше убита в нощта на 20 януари. По лицето и шията й имало следи от удари: удряна е с тъп кръговиден предмет с дребен диаметър, най-вероятно железен. Оръжия към момента не са открити.

Но повода за гибелта е асфиксия, макар че момичето не е удушено. Така че хипотезата за ужасна гибел в куфара към момента работи.

В момента тялото на Яна е в траурен дом в Кастилион. Този следобяд тя ще бъде превозена до църквата Grotta в Романо ди Ломбардия, град в региона на Бергамо, където е израснала и където живеят нейният татко и баба и дядо.



Момичето било на 23 и работело в Event Coffee в Кастилионе, бар на сестрата на евентуалния палач, някогашния й другар, 33-годишния молдовски жител Думитра Стратан, с който се разделили по-рано през годината.



Майката на Яна, Татяна Сербенчук, която в този момент живее и работи в Канада, също пристигна в Кастилионе. Тя е емигрант, бягащ от войната в Украйна.

Заподозреният е в пандиза по обвиняване за съзнателно ликвидиране и укриване на тялото.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР