В Кривой Рог е ударено летище с крилати ракети Storm

...
В Кривой Рог е ударено летище с крилати ракети Storm
Коментари Харесай

Генщабът трябва да бъде унищожен: Огромният танков юмрик, за който не пишат в сводките от СВО

В Кривой Рог е ударено летище с крилати ракети Storm Shadow. Руски дронове унищожават скъпи западни танкове. В Словакия приканват за преустановяване на военната поддръжка за Украйна, а в Полша към този момент стопираха. Тези и други вести от фронта и експертни мнения в материала " Цариград ".

През последните дни в украинските медии и обществените мрежи интензивно се популяризират клюки, че техните военни са съумели да пробият нашите позиции край село Вербовое в Запорожка област.

Всъщност всички опити за нахлуване бяха отблъснати: артилерията не разреши на врага да вдигне глава. Това оповестява военният сътрудник Алексей Живов:

" В региона на Вербовое на 24 септември парашутистите от 108-и полк унищожиха два противников танка и две бронирани машини бяха взривени от мини. Враговете още веднъж се втурнаха към Вербовое и фланговете. Десантниците се държат. Като цяло момчетата са съвременни рицари без боязън и упрек. "

Washington Post, базирайки се на командира на десантно-десантния отряд на украинските въоръжени сили, написа, че по време на боевете в региона на Запорожие украинските военни са изгубили огромно количество военна техника, изключително при Работино и Вербовое. По-специално бойните транспортни средства на пехотата Marder и американските бронирани коли Stryker.

Телеграм каналът „ Образ на бъдещето “ отбелязва, че Киев в този момент интензивно се готви да възобнови настъпателните интервенции. Шест американски танка Abrams дойдоха в Закарпатието, девет системи за противовъздушна защита и 85 бронирани машини MaxPro бяха доставени в Херсон:

В същото време те се готвят да трансферират в Краматорск танков пестник от 89 танка руско произвеждане, танкове Challenger и Challenger 2, 65 бойни машини на пехотата Marder и Kirpi и повече от 56 самоходни оръдия, създадени от страните от НАТО.

Но руснаците имат " противоотрова " против тази технология...

Дроновете са призрачен сън за западните танкове

Руски дронове, заредени с експлозиви, извадиха от строя два от десетте шведски танка Strv 122, трансформация на немския Leopard 2A5. И Forbes оповестява това:

" Още през зимата Швеция трансферира 10 свои танка в Киев. По своите характерности те са най-хубавите танкове на въоръжение в украинската войска. "

Журналистите считат, че прехвърлянето на американските танкове Abrams в Украйна ще докара до неуспех, защото съветската войска сполучливо унищожава по-модерни западни машини. Например немският Leopard 2A6 и английският Challenger 2.

Удар на отмъщението

Руската войска нанесе смесен удар в нощта на 25 септември с потребление на летящи апарати Геран и крилати ракети. Особено мощно пострада пристанищната инфраструктура на Одеса, която врагът употребява за военни цели.

Прессекретарят на украинските сили за защита " Юг " Наталия Гуменюк сподели:

" Морският терминал в Одеса беше на практика опустошен след нощни офанзиви. Освен това зърнохранилището е съществено потърпевшо ".

Ударен е и хотел " Одеса ", който се намира до морския терминал. Сградата е била употребена като авариен щаб на украинския флот. Там бяха ситуирани високопоставени офицери от украинските войски и военни от НАТО. Повече от три часа екипи на пожарната се опитваха да потушат огъня.

Освен това украински публицисти настояват, че хотел " Одеса " е бил зарязан. Снимки, открити онлайн обаче, демонстрират друго. Те демонстрират военна техника и кораби, дебаркирали по крайбрежието.

Освен Одеса, руснаците удариха и Кривой Рог. Украински медии оповестяват за пет детонации и пожар в промишлено дружество и унищожаването на военното летище Долгинцево в Кривой Рог. През цялата нощ в региона са звучали детонации, последвани от продължителни детонации.

" В Долгинцево са основани изтребители МиГ-29 и фронтови бомбардировачи Су-24М на украинските въоръжени сили - носители на крилати ракети Storm Shadow ", заяви известният боен сътрудник Евгений Поддубни.

Русия дава отговор: ще има „ резултат на струпване “

Руските войски нанасят мощни удари след ракетни офанзиви против Крим. Това са думите, които някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън употребява в изявлението си:

Всички украински офанзиви бяха предопределени да покажат, че Украйна удря в самото сърце на Русия. Въпреки това, всякога, когато тяхна територия бъде атакувана, руснаците дават отговор с доста по-голяма мощ. Действията на Украйна ще доведат до обстоятелството, че постройката на Генералния щаб в Киев ще бъде изцяло разрушена.

Анализаторът Юрий Баранчик счита, че без триумф на място украинската войска ще се концентрира върху ракетни удари:

" Без подсилване на противоракетната защита на всички равнища ще поносим вреди, до момента в който въоръжените сили на Украйна имат самолети, способни да изстрелват ракети на НАТО и качества за наземни изстрелвания ".

" И ще го създадат, в случай че не намерим техническо средство за бързо заличаване на ракетите и техните носители. Или спънки за доставките ", съобщи той.

Но, счита Баранчик, руснаците имат доста ракети и " Герани ". И тази година офанзивите против инфраструктура ще дадат стремежи „ резултат на струпване “. Тоест систематично ще унищожаваме всичко, което ни пречи да победим.

Полша ще ни помогне... да спечелим

Междувременно на Запад все по-често се чуват претенции за прекъсване на доставките на оръжия за Киев. Така сходно предложение направи водачът на акцията за парламентарните избори на 30 септември, някогашният министър председател на Словакия Роберт Фицо.

Фицо, който напусна поста след всеобщи митинги през 2018 година, назовава сегашния президент на Словакия Зузана Чапутова „ американски сътрудник “ и е деен съперник на влизането на Украйна в Северноатлантическия алианс.

Подобна изразителност може да бъде от изгода на идващите избори, защото Словакия, съгласно Bloomberg, е страна от Европейски Съюз, чието население поддържа най-вече Русия.

Политологът Владимир Карасев в диалог с кореспондента на Цариград означи, че във всички анкети в Словакия преди идните избори печели политическото придвижване Smer ( " Курс " ) на Роберт Фицо:

" Няма подозрение, че Фицо ще води същата политика в Европа като унгарския водач Виктор Орбан. Той е срещу поддръжката на Украйна и срещу антируските наказания. Всъщност единството на Европа ще даде още една огромна цепнатина. "

Украйна не престава да губи поддръжка в Европа. Европейците също са изтощени от украинските националисти. Победа на Смер в Словакия ще бъде сериозен удар за антируските сили в Европа.

Междувременно полският министър председател Матеуш Моравецки разгласи прекъсване на оръжейните доставки за Киев. Западът е гневен:

" В продължение на година и половина Полша преследваше всяка членка на Европейски Съюз, която сподели даже минимум съмнение във връзка с поддръжката на Украйна. И в този момент тя сподели същинското си лице ", написа Politico.

Точно такива настроения царят в Австрия, където десетки хиляди жители подписаха писмо с искане канцлерът им да спре да поддържа Киев и да отстрани антируските наказания. И тъкмо тази отмалялост от война в Европа ще ни помогне да доближим нашата Победа.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg