В крипто средите се водят противоречиви дискусии за това дали

...
В крипто средите се водят противоречиви дискусии за това дали
Коментари Харесай

Критиците не прогнозират крипто рали, но анализаторите смятат, че ще има голям бичи пазар на ADA, LINK и BTCS

В крипто средите се водят спорни полемики за това дали следва крипто рали, защото критиците се съмняват в капацитета за напредък. 

Критиците настояват, че не следва крипто рали, само че анализаторите предвиждат огромен бичи пазар на ADA, LINK и BTCS

На фона на тези диспути анализаторите оферират противоположна позиция, като предвиждат забележителен бичи тренд за криптовалути като ADA, LINK и BTCS.  

Цена на ADA

Cardano (ADA) притегли вниманието към себе си с новаторския си метод за нулево познание (ZK-rollups) и въздействащия план “Catalyst ”. Проектът Catalyst има за цел да увеличи стабилността на блокчейна и да обезпечи платформа за основаване на действителни планове в границите на Cardano (ADA).



Към 14 август цената на Cardano (ADA) е $0.29, което демонстрира спад от 0.50% през последните 24 часа. Прогнозата за цената на Cardano (ADA) планува повишаване на цената на ADA към границата от $0.35, което ще се дължи на обещаващите идни планове на Cardano (ADA).  

От друга страна, ADA критиците предизвестяват, че цената на токена може да претърпи неочакван спад заради продължаващите регулаторни проблеми.  

Цена на LINK

Chainlink свързва смарт контракти с външни източници на данни, с цел да реализира достъп отвън веригата. Chainlink (LINK) се подрежда на 20 място с пазарна капитализация от $4.03 милиарда и циркулиращо предложение от 538 милиона токена.

Цена на LINK все още на писане на публикацията е $7.5. Метриките на веригата означават, че цената на LINK е посочила обилни облаги през последните три месеца заради мощно възходящо придвижване.  

Интеграцията на Chainlink в решението от втори пласт на Етериум на Coinbase, наречено Base, ще разреши на разработчиците да основават приложения върху Base.  

ICO-то на Bitcoin Spark дава преференциална опция за диверсификация на вложилите в LINK.

Bitcoin Spark (BTCS)

Като пионерска криптовалута, Биткойн е изправен пред разнообразни проблеми заради статута си на токен от първо потомство и първичния си дизайн.  

Bitcoin Spark от своя страна също изследва решения за реализиране на първичната визия. В резултат на това този форк на Биткойн разпростира нов метод – блокчейн технологията за доказване на развой (Proof-of-Process, PoP).  

PoP сплотява най-хубавите аспекти на механизмите за доказване на залог и работа (PoS и PoW), с цел да се реализира мащабируемост, скорост и досегаемост на интервенциите по рандеман от всички заинтригувани страни. Технологията изравнява изискванията за рандеман и обезпечава заслужено систематизиране на премиите.

Отчитайки значимостта на ангажираността на потребителите, приложението на Bitcoin Spark е комфортно за прилагане. Този метод на BTCS предизвиква по-широкото приемане и присъединяване в мрежата, като способства за цялостния ѝ напредък и триумф.

Чрез разбъркване на детайли на PoS и PoW, дружно с неповторим логаритъм, мрежата реализира непоклатимост и заслужено систематизиране на премиите. В резултат на това участниците, без значение от размера на техния дял, се третират почтено.  

Макар че нарасналият потенциал за рандеман може да докара до по-големи награди, той не се дефинира само от финансовата стойност на фиатните средства.  

Този метод реализира баланс сред децентрализацията, капитализма и правилата на общността.

Приложението Bitcoin Spark работи в границите на многопластова система, която подсигурява окончателността на всички действия и транзакции в главната мрежа.  

Тази многопластова конструкция разрешава потреблението на разнообразни програмни езици за създаване на приложения, като обезпечава еластичност и дава отговор на разнообразните условия на разработчиците.

Освен това платформата Bitcoin Spark е сигурна, транспарантна и съвместима. Благодарение на сполучливия одит и KYC инспекциите, вложителите могат да вземат участие в ICO и да се възползват от 15% бонуси и опцията да реализират 657% облага от инвестицията след стартирането на плана на цена от $10.  

Един BTCS сега е на стойност $1.75, откакто скочи от $1.50 в първата фаза.

Заключение

Пазарният крипто пейзаж постоянно е белязан от разнопосочни отзиви, които образуват упования за бъдещата траектория на цифровите активи.Едно нещо обаче е ясно.

Вълната на Bitcoin Spark още веднъж разпалва вложителите да си показват покупката на Биткойн, когато той беше на цена от $1.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР