В крипто пазара през 2023 г. изкуственият интелект (AI) привлече

...
В крипто пазара през 2023 г. изкуственият интелект (AI) привлече
Коментари Харесай

2024-та ли ще е годината на AI криптовалутите?

В крипто пазара през 2023 година изкуственият разсъдък (AI) притегли вниманието на вложителите, подтикван от неочаквания напредък на ChatGPT.

Въпреки това, взор към водещите AI крипто токени разкрива лимитирани благоприятни условия, като единствено няколко от тях надвишават пазарна капитализация от $1 милиард. Търсенето на токени, еквивалентни на ChatGPT, с необятна прелест продължава.

Разграничаване на достоверни крипто токени с изкуствен интелект

Някои токени, обозначени като крипто токени с изкуствен интелект, може да не дават отговор на тази категория. Токени като Render и Akash Network , които постоянно се класират като топ токени за изкуствен интелект, действат по-скоро надлежно като токени за разпределени и облачни калкулации, като им липсва същността на чистия изкуствен интелект.

Проучване на същински крипто токени с изкуствен интелект

Fetch.ai и SingularityNET се открояват като евентуални същински крипто токени с изкуствен интелект. Докато Fetch.ai действа като децентрализирана мрежа за машинно образование, SingularityNET служи като пазар за изкуствен интелект, задвижван от блокчейн. Тяхното пускане обаче предхожда неотдавнашната наклонност за генеративен AI, което води до сдържан възторг.

Идентифициране на преференциални благоприятни условия

Сближаването на AI и блокчейн подсказва вероятности за пазар за милиарди долари. Chainlink, децентрализирана блокчейн оракулска мрежа, изследва случаите на приложимост на AI, до момента в който полемиките на Световния стопански конгрес подсказват капацитета на блокчейн за децентрализиране на съхранението на данни за образование на AI.

Инвестиране в AI крипто токени

Инвеститорите би трябвало да дадат приоритет на токените, предопределени за генеративен AI, и на тези, които оферират ясна полза с пазарна опция за милиарди долари. Препоръчва се нерешителност заради разпространяването на токени, употребяващи “AI ” или “GPT ” в имената си за привличане на вниманието, което изисква предпачлив метод.

С плануваното усилване на интереса и забележителния прогрес в технологията, 2024 година се обрисува като стадият, в който AI криптовалутите ще завладяват сцената. Новаторски разработки и възходяща известност дават обещание вълнуващи промени по отношение на изкуствения разсъдък в света на криптовалутите.

Следователно, можем с огромно неспокойствие да забележим какви нововъведения ще бъдат показани през тази година и какво вещае бъдещето за AI криптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР