В Крим руснаците играят на Лего - вдигат от водата

...
В Крим руснаците играят на Лего - вдигат от водата
Коментари Харесай

УНИАН: Руснаците си играят на Lego в Крим - вдигат части от кораба Новочеркаск

В Крим руснаците " играят на Лего " - подвигат от водата елементи от огромния десантен транспортен съд " Новочеркаск ", написа УНИАН, представена от " Фокус ".

 

Работи се в пристанището на Феодосия, точно там е ударен съветския транспортен съд, заяви Telegram каналът " Кримски вятър " и разгласява фотоси, предоставени от негов клиент.

 

Прави усещане, че съветските управляващи дадоха обещание да ремонтират " Новочеркаск ", написа украинската медия. Според източника на канала VChK-OGPU в Telegram, роднините на " изчезналите " моряци от десантния транспортен съд са били осведомени, че елементи от кораба ще бъдат вдигнати в близко бъдеще. " Това събитие към този момент беше отлагано няколко пъти заради очакване на специфичен екип от водолази и съблюдаване на ограниченията за сигурност заради метеорологичните условия ", се показва в известието.

 

На 26 декември 2023 година през нощта в Крим е погубен съветския транспортен съд " Новочеркаск ", пренасящ безпилотни самолети от вида " Шахед ". УНИАН добавя, че същият транспортен съд преди този момент е развален по време на офанзива против пристанището на Бердянск на 24 март 2022 година - денят, когато Русия стартира пълномащабно навлизане в Украйна.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР