В Кремъл вероятно се разработва план за свалянето на беларуския

...
В Кремъл вероятно се разработва план за свалянето на беларуския
Коментари Харесай

Владимир Путин подготвя свалянето на Александър Лукашенко?

" В Кремъл евентуално се създава проект за свалянето на беларуския президент от власт ", това  обявиха от американския мозъчен концерн Институт " Робърт Лансинг ".

Според специалистите от Съединени американски щати, които се позоваха на данни от американски и европейски разследващи служби, президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 не е бил удовлетворен от политика на сътрудника си в Минск.

" Лукашенко, макар че е най-верният съдружник на Москва в Европа, от началото на войната на Русия против Украйна (24 февруари 2022 г.) отхвърля да изпрати беларуски бойци на бойното поле. Президентът на Беларус употребява един или различен мотив, с цел да не окаже директна военна помощ на Москва в експанзията ѝ против Киев ", прибавиха от Института.

" Беларуските въоръжени сили едва ли могат да реализират някакъв величествен триумф на фронтовите линии. Те обаче могат да спомогнат на Русия със следното: при вероятно влизане на беларуски бойци и офицери в Северна Украйна Киев ще бъде заставен да изтегли бойни подразделения от южната и източната елементи на Украйна и по този метод да оголи позициите си в тези две посоки ", показаха още експертите, представени от украинското издание " Обозреватель ".

Според специалистите: Лукашенко също по този начин, съзнателно или не, протаква интеграционните процеси на страната му с Русия. Това също не се харесва на Путин. Руският президент не може да постави ръка върху западната си съседка и да разгласи всеобща готовност.

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР