В Кремъл не се съгласиха с главнокомандващия украинската армия Валерий

...
В Кремъл не се съгласиха с главнокомандващия украинската армия Валерий
Коментари Харесай

Кремъл не смята, че конфликтът между Русия и Украйна е стигнал до задънена улица

В Кремъл не се съгласиха с главнокомандващия украинската войска Валерий Залужни, съгласно който спорът сред Русия и Украйна е стигнал до задънена улица. В изявление за сп. " Economist " Залужни уточни, че с цел да бъде реализиран пробив в съветските отбранителни сили в окупираните украински територии, би трябвало да се разчита на композиция от технологически нововъведения във воденето на багра.

Според представителя на Кремъл Дмитрий Песков Русия поредно продължавала по този начин наречената от него “специална военна интервенция ”, чиито цели трябвало да бъдат реализирани.

" Всъщност киевският режим от дълго време трябваше да разбере, че е неуместно да се приказва за някакви вероятности за негова победа на бойното поле. Колкото по-рано киевският режим разбере това, толкоз по-скоро ще се открият някакви други вероятности за него ", уточни Песков. 

Междувременно президентът на Русия Владимир Путин подписа закона, с който се отдръпва ратификацията на Договора за всеобхватна възбрана на нуклеарните опити. Така законът дефинитивно влезе в действие. По-рано той беше подсилен единомислещи и от двете камари на Народното събрание - Държавната дума и Съвета на федерацията.

На годишната среща на интернационалния спорен клуб “Валдай ” при започване на октомври Путин сподели, че Русия е подписала и утвърдила интернационалното съглашение, а Съединените щати единствено са го утвърдили. Съветският съюз извърши последния си нуклеарен опит през 1990г., а Съединените щати - през 1992.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР