В Кремъл е настъпила паника, написа украинската медия УНИАН. Всичко по

...
В Кремъл е настъпила паника, написа украинската медия УНИАН.
Всичко по
Коментари Харесай

Паника и чистка в Кремъл

" В Кремъл е настъпила суматоха ", написа украинската медия УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6361
Изданието разяснява съмнителните смъртни случаи измежду съветския хайлайф.

УНИАН напомня, че преди някогашният чиновник от защитата на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През - Вадим Зимин е бил открит прострелян в дома му в Красногорск (край Москва).  

Също по този начин медията добави и за съмнителната гибел на някогашният общоприет шеф на държавния боен тръст " Росвооружение " Алексей Огарьов.

" След кончините на двамата в формалните медии на Москва не се появи никаква информация за аргументите за гибелта им. Статиите се ограничиха до тривиалните материали (съболезнования към околните и погребенията на Огарьов и Зимин) ", написа още УНИАН.

Медията напомни и за смъртните случаи измежду управлението на енергийния колос " Газпром.

" Въпреки че Кремъл мълчи, най-вероятно става дума за премахване на хора, близки до властта и знаещи прекомерно доста ", добави изданието от Киев.

" Провалът на военните дейности в Украйна стана причина за  чистка и измежду командването на въоръжените сили ", уточни още УНИАН.

" Според Путин отстранените командири са отговорни за неуспехите на бойното поле ", добави УНИАН.

" Чистката и съмнителните смъртни случаи демонстрира следното. Първо, в Кремъл е настанала суматоха и е почнал развой по лични рокади в елитите. Върхушка в Москва търси по-лоялни към властта детайли. Второ, близостта до Путин е рискова за здравето и живота на хората ", заключи медията.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР