В крайна сметка, след доста размисъл, реших да не се

...
В крайна сметка, след доста размисъл, реших да не се
Коментари Харесай

Кънев няма да се кандидатира за председател на ДСБ, въпреки че щял да разочарова мнозина

„ В последна сметка, след много размисъл, взех решение да не се кандидатирам за ръководител на Демократи за мощна България на Националното заседание идната седмица. Трудно решение, което - знам - разочарова мнозина. Благодаря още един път и за номинациите, и за поддръжката.  И откровено се оправдавам за излъганите очаквания и доверие “. Това заяви евродепутатът Радан Кънев в обществените мрежи.

Като претекст той акцентира, че човек не трябва да се връща в роля, в която към този момент е бил.

„ При никакви условия няма да се трансформира в участник в развой, който да заплаши единството на партията  ДСБ или на обединяването Демократична България, или да бъда спирачка пред засилената консолидация на обединението. Има задоволително към този момент насъбрани опасности и проблеми в това отношение. Моят вероятен принос е да не способствам за задълбочаването им. Разрешаването им е задача на самото заседание и на идващото управление “, написа той.

„ Като всеки човек, който се занимава с политика, съм зависим на прегрешението на суетата и евентуално имам его, надалеч надскачащо достолепията ми. И като всеки виновен човек осъзнавам, че решенията ми, и верните, и неверните, не обслужват единствено персонален интерес, а и общностен, и публичен. В околните седмици и месеци ще подчиня и егото си, и отговорността си, на сериозна политика и работа за в действителност дълготрайни национални цели, а не на дребни персонални битки, които смъкват растежа и доверието на участващите хора, общности и партии “, дава обещание Кънев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР