В крайна сметка не може осем месеца, след като сме

...
В крайна сметка не може осем месеца, след като сме
Коментари Харесай

Противоречиви сигнали от ДБ преди разговорите за правителство

В последна сметка не може осем месеца, откакто сме получили доверието на хората да управляваме, да кажем – не се оправяме. Така съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов аргументира мнението си, че страната би трябвало да има ръководство.

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание той сподели, че не може да пресмята възможностите за сформиране на кабинет с третия изследователски мандат, само че счита, че рисковете от това да има избори са огромни. По думите на Иванов има благоприятни условия за ръководство, само че " въпрос е на благосклонност, професионализъм ".

Съпредседателят на Демократична България сподели, че тематиката за конструкция и състав на държавното управление ще бъде повдигната едвам след излъчването на претендент за министър председател от „ Продължаваме Промяната “ (ПП).

„ Ако „ Продължаваме Промяната “ преценяват да излъчат господин Асен Василев , това за нас няма да е нито вест, нито въпрос. На стадия на първия мандат ние сме преговаряли с него, няма тематика за нас “, разяснява още Иванов.

Днес Демократична България ще организира диалози с „ Българска социалистическа партия за България “, които получиха третия изследователски мандат. Консултациите ще бъдат от 14:00 ч. в постройката на Народното събрание. Предстоят срещи на „ Българска социалистическа партия за България “ през днешния ден и с самостоятелни депутати. Представителите на левицата към този момент разговаряха с Политическа партия и „ ИТН “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР