В крайна сметка - има българска мафия! Имаме пробив в

...
В крайна сметка - има българска мафия! Имаме пробив в
Коментари Харесай

Експерт по национална сигурност: В крайна сметка - има българска мафия

В последна сметка - има българска мафия! Имаме пробив в дребен сегмент от новините в казионните медии на властта, където се престрашиха да оповестят напълно телеграфно международната вест, че в България има мафия! Браво, поздравления - до неотдавна твърдяхте, че няма такава! Това написа в своя фейсбук профил специалистът по национална сигурност Николай Марков.

" Новината стана допустима след афиширан правосъден развой против една значима швейцарска банка, която прала милиарди $ и те били " вложени " в стратегически посоки на стопанската система. Дотук добре, само че това е дребна полуистина, без значение, че производството и трафика на опиати в който е забъркан не различен, а страната България, бяха произнесени с половин уста. Истината, обаче, е надалеч по-страшна, тъй като тази истина трансформира страната ни в страна от третия свят, каквато територия, да вземем за пример, съставлява о.Сицилия и прилежащите му области.

Тук не приказваме за сива стопанска система, а за генериране на стратегически капитали със съучастието и подпомагане на държавни органи, които по закон имат тъкмо противоположното предопределение. От доста години настоявам, че България е отвлечена от терористи страна в границите на Европейски Съюз и това, което се случва тук е в съучастничество с основни лица от европейската политика и администрация. Зловещ сюжети, продължаващ към този момент 20 години, който умъртви милион индивида и унищожи животите на няколко милиона български жители. Съсипаха и България ", написа още специалистът.

" В България има мафия и сами знаете, че от години приключвам постовете си с: " Управлява ви мафия ", само че сами виждате, че едвам през вчерашния ден за пръв път в новата ни история се разгласи обществено съществуването на подобен държавен израстък! Затова помогнаха и някои специфични партньорски служби, освен това по никакъв начин инцидентно и затова нашите бандити във властта побързаха да разгласят залавянето на огромна пратка кокаин на българско пристанище. Само, с цел да имитират битка с тези закононарушения, макар, че килограмите арестуван кокаин и тоновете преминаващи следено от тук и освен - не са едно и също нещо!
Нали, другарю ББ?

Днес ще отворим идващият лист и ще ви кажа, че ни ръководи производител и трафикант на опиати от международна големина, сходно на латиноамериканските страни в този бизнес. Ако погледнете положението на страната ни ще видите, че единствена България наподобява на страните от Латинска Америка, които въртят международния бизнес с опиати.

Искаме да живеем в естествена страна, само че тя е незаконна и от това има единствено един излаз - тотална социална непоносимост към незаконното статукво. Без изключение и до слагане на финален завършек на овластените нарушители. Безмилостен край ", приключва поста си Марков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР