В крайна сметка е възможно (Русия) да се откажем от

...
В крайна сметка е възможно (Русия) да се откажем от
Коментари Харесай

Медведев с тежка закана: Може да национализираме имущество на лица от САЩ и ЕС

В последна сметка е допустимо (Русия) да се откажем от всичко, в това число от Договора START-3*, подписан от мен и Обама и продължен от В. Путин и сегашния глава на Съединени американски щати. Нали е подписан от глобени лица? Да, и дипломатическите връзки по принцип не са изключително нужни. Време е да залостим посолствата с огромни катинари. А контактите да не престават, само че единствено с бинокли и оръжейна оптика.

Това шокиращо изявление направи Дмитрий Медведев,
заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент на страната

Русия може да национализира собствеността на лица от Съединени американски щати и Европейски Съюз, съобщи още заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент на страната Дмитрий Медведев, съобщи РИА " Новости ".

Военната интервенция на Русия ще бъде осъществена напълно, а " тези прелестни наказания няма да трансформират нищо ", разяснява Медведев. По думите му даже " невежите хора в Държавния департамент на Съединени американски щати схващат това ".

Медведев не изключи национализацията на собствеността на лица, регистрирани в Съединени американски щати, Европейски Съюз и други враждебни на Русия страни. Това е един от готвените ответни отговори на запорирането на средствата на съветски банки и жители в Съединени американски щати, Англия и други страни, предава ТАСС.

" Има положителни вести. Санкциите могат да бъдат отлична причина за преразглеждане на връзките ни с страните, които са ги въвели, в това число спиране на разговора за стратегическа непоклатимост ", написа Медведев на страницата си във Вконтакте.

Освен това заместник-председателят на Съвета за сигурност предвижда консолидация на властта, управническите елити и жителите заради глобите.

" Бяха наложени наказания против всички членове на Съвета за сигурност на Русия. Докато пиша този пост, съвсем изпадам в суматоха. Срамота е. И какво ще вършим в този момент?

Но за историята желая да отбележа следното:

1. Първо, за главното. Тези прелестни забрани, несъмнено, няма да трансформират нищо. Това е ясно даже за невежи хора в Държавния департамент. Включително решението за осъществяване на военна интервенция за отбрана на Донбас. То ще се извърши напълно, до момента в който не бъдат реализирани резултатите, за които приказва президентът на Русия. Нищо повече и нищо по-малко. Както, апропо, беше през 2008 година

2. Вярвам, че за всички умни хора е явно: глобите са мит, небивалица, фигура на речта. Аз съм надълбоко апатичен към тези необятно рекламирани ограничавания на правата в чужбина. Може да се каже и по-остро, само че ще се въздържа????. Аз съм жител на Русия. Това е.
Е, глобите се постановат по явна причина. От политическата импотентност, зародила на основата на невъзможността да се промени курсът на Русия. И също по този начин – с вярата да се оправдаят срамни решения като страхливото бягство от Афганистан.

Като цяло нашите сътрудници в Съединени американски щати и Европейски Съюз се оправят чудесно – нищо не консолидира властта, управническите елити и значително жителите на страната ни, както любовта към американците и европейците. Така че - чакайте!

Между другото, за информация, нито аз, нито членовете на фамилията ми сме имали и имаме задгранични сметки или имущество в чужбина.

3. Има и положителни вести. Санкциите могат да бъдат отличен мотив за финален обзор на всички връзки с тези страни, които са ги наложили. Включително за спиране на разговора за стратегическата непоклатимост. В последна сметка е допустимо да се откажем от всичко, в това число от Договора START-3, подписан от мен и Б. Обама и продължен от В. В. Путин и сегашния глава на Съединените щати. Нали е подписан от глобени лица? Излиза някак неловко. Да, и дипломатическите връзки по принцип не са изключително нужни. Време е да залостим посолствата с огромни катинари. А контактите да продължат единствено с бинокли и оръжейна оптика.

4. Сега сме прогонени отвред, осъдени, уплашени, само че още веднъж не се опасяваме (почти като Л. Н. Толстой в сходна ситуация). Съветът на Европа и ПАСЕ прекратиха участието на Русия. Дива неправда. Макар и добра причина най-сетне да тръшнем вратата и да забравим вечно за тези безсмислени организации. И още веднъж влязоха в младенческа нелепост. Освен това това е и добра опция за възобновяване на редица значими ограничения за попречване на изключително тежки закононарушения в страната. Като смъртното наказване за най-опасните нарушители, което, апропо, се употребява интензивно в Съединени американски щати и Китай.

Изключването от Организацията за икономическо сътрудничество и раз също е нещо безумно ужасно. Не знам какво да върша в този момент. Въпреки че не желаеха да ни видят там съвсем осем години. И не желаят още веднъж. Е, няма да бъдете принудени да бъдете благи...

По-нататък изключвания " отвред " под формата на наказване - по лист. Неволно ще мислите за празното време, прекарано в тези структури.

5. Те също по този начин заплашват да конфискуват парите на съветски жители и съветски компании в чужбина. Просто всички, без никакви наказания. Напълно. Някак неприятно. Но на това ще би трябвало да се отговори много симетрично. Конфискация на средства на чужденци и задгранични компании в Русия по правилото на реципрочността. И може би - и национализация на имуществото на тези лица, които са регистрирани в вражески страни като Съединени американски щати, страните от Европейски Съюз и редица страни от англосаксонския свят, които вземат участие в това. За благополучие имаме богат опит и имаме закон по тази тематика. Строг. Така че заниманието занапред стартира... "

*Третият контракт за Ограничаване на стратегическите нападателни оръжия (на британски: Strategic Arms Reduction Treaty) е контрактуван сред Съединени американски щати и Русия и би трябвало фрапантно да понижи нуклеарните арсенали на двете страни.

Източници: Риа новости, dnes.dir.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР