В края на юни официално ще бъде открит висящият мост

...
В края на юни официално ще бъде открит висящият мост
Коментари Харесай

Румъния открива висящ мост при Браила в края на юни

В края на юни публично ще бъде открит висящият мост над река Дунав при Браила - един от най-мащабните инфраструктурни планове в страната през последните три десетилетия. Това заяви румънският вицепремиер и министър на превоза Сорин Гриндяну, оповестява Българска телеграфна агенция.

Мостът би трябвало да свърже град Браила с намиращия се на отсрещния бряг град Мачин в окръг Тулча и по този метод да усъвършенства транспортната съгласуваност сред зоната на Галац-Браила и черноморските окръзи Тулча и Констанца. Местните медии дефинираха известието на министъра като " дълго предстояща вест ".

Това ще бъде последният мост над река Дунав преди вливането й в Черно море и четвъртият мост в румънския сектор на реката. Съоръжението ще бъде най-големият провесен мост в Румъния и третият по величина в Европа, отбелязва в. " Евениментул зилей ". Изданието също по този начин дефинира висящия мост при Браила като " най-високата структура в Румъния " и " най-скъпия инфраструктурен план, сбъднат през последните 30 години ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР