В края на юли поп звездата от Велико Търново Маги

...
В края на юли поп звездата от Велико Търново Маги
Коментари Харесай

Поп звездата Маги Джанаварова след раждането на дъщеря си: Вече мислим за второ дете

В края на юли поп звездата от Велико Търново Маги Джанаварова стана майка на дребната Елизабет. Малката не е кръстена на никого, а грижи за нея поставят Маги и половинката й, който сполучливо съумява да съчетава работата с бащинството. Тъй като бабите и от двете страни са надалеч, нямат помагачи.

 

Не се усеща изменена откогато е майка, само че всекидневието й към този момент е друго – денят й стартира и приключва с дребната Елизабет. Споделя, че не си е и мечтала за по-хубава бременност, защото била извънредно лека и приятна. През цялото време се чувствала извънредно красива, въпреки че качила 9 кг.

 

Към днешна дата съвсем е съумяла да влезе във форма, само че е безапелационна, че до момента в който продължава да кърми дребната няма да съблюдава никакви диети. Опитва се да не е от майките, които изпадат в суматоха за всяко нещо и да не се филмира ненужно. Напук на лекарските прогнози, че ще може да стане майка единствено посредством ин витро, Маги Джанаварова забременяла по натурален метод.

 

Макар двамата с приятеля й да не мислят за женитба, желаят да имат още една рожба. За него разкрива единствено, че е по-млад от нея и дотук. Възрастта и за двамата не е от голяма важност, по-важното е, че се почитат и обичат. За него споделя, че е въплъщение на същинската обич с добротата и сърдечността си. Дава й успокоение, което е доста значимо за нея и връзката им. Не крие, че с него се усеща обичана, сигурна и щастлива и неслучайно преди да го срещне преди всичко била работата й. И двамата поискали по едно и също време да имат дете, просто поривът бил съвместен, тъй като усетили, че са срещнали верния човек в лицето на отсрещния.

Инфо: Уикенд

Тагове: Маги Джанаварова бебе дете бременност раждане ин витро певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР