В края на вече отминалата 2023 г. Сиена Милър даде

...
В края на вече отминалата 2023 г. Сиена Милър даде
Коментари Харесай

Сиена Милър отново майка на 42

В края на към този момент отминалата 2023 година Сиена Милър даде изявление за Vogue, в което без да желае заяви, че детето, което чака от приятеля си Оли Грийн, е момиченце. И очевидно новата 2024 година е почнала в действителност радостно и за двамата, тъй като бебето към този момент се е родило.
 Сиена Милър и непредвидената вест, че ще става майка за повторно
На 41 Сиена Милър още веднъж ще става майка

Актрисата се е решила на огромна стъпка

Това разкрива Daily Mail, като на двойката от през вчерашния ден, 3 януари, на които виждаме 42-годишната актриса и да се разхождат из Лондон. Сиена носи кенгуру с бебе.

Няма публична информация по кое време се е родила дъщеричката им нито по какъв начин се споделя, само че и двамата наподобяват щастливи на фотосите. От медията прецизират, че кенгуруто е на марката Artipoppe, направено е вълна на викуня и коприна, и коства 3300 английски паунда.

За Сиена Милър това е второ дете. Тя е майка и на 10-годишната Марлоу от връзката си с артиста Том Стъридж. В изявлението си за Vogue тя споделя, че се бори с предразсъдъците във връзка с това да бъде " остаряла " майка.
 Снимка 631043

" Иска ми се да стигна досега, в който да не ми хрумва да се майтапя, че съм остаряла, а ще имам бебе ", споделя тя. И добавя: " Имах страховит шанс. Не съм се опитвала да забременявам. Случи се като изненада, а аз съумях биологично да я осъществя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР