В края на тази седмица, Ubisoft обяви, че South Park:

...
В края на тази седмица, Ubisoft обяви, че South Park:
Коментари Харесай

South Park: The Fractured But Whole излиза за Nintendo Switch през април

В края на тази седмица, Ubisoft разгласи, че South Park: The Fractured But Whole, извънредно смешното и нецензурно премеждие по претекстове от паметните анимационни серии ще излезе за Nintendo Switch в края на идващия месец: на 24.04.

За разлика от други версии на към този момент излезли за други платформи, игри, The Fractured But Whole, не идва за Switch под формата на специфичен събирателен пакет – спомагателното наличие към играта, Danger Deck и From Dusk Till Casa Bonita ще се оферират настрана или дружно със сезонен пропуск. Третото допълнение, Bring the Crunch, което излиза това лято, също ще се появи за Switch.

В The Fractured But Whole, престъпността се повишава внезапно в Саут парк и улиците в никакъв случай не са били по-опасно място. Със залязването на слънцето над дребния град в Колорадо, настъпват смут, безпорядък и вълнения, когато ужасните детайли на подземния свят излизат на повърхността. Градът се нуждае от нови герои, които да му се притекат на помощ. Ерик Картман вижда опцията и се възползва от нея, създавайки най-якият супергеройски франчайз, появявал се в миналото, Coon and Friends.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР