В края на тази седмица ни предстои поредният дълъг уикенд

...
В края на тази седмица ни предстои поредният дълъг уикенд
Коментари Харесай

Нов ритуал. Пускаме фиш преди да тръгнем на път за празниците

В края на тази седмица ни следва следващият дълъг уикенд за годината. Това ще бъде и една от последните благоприятни условия за прощаване с лятото.

Часове преди да настъпят публично празничните почивни дни, наши читатели споделиха, че в регионите на тото пунктовете в по-големите градове не могат да се намерят паркоместа.

БЛИЦ ревизира каква е повода за паниката.

Столичанка, която работи в тото пункт в центъра на София показа, че сега в действителност регистрира сериозна интензивност от страна на участниците. Тя описа, че съгласно нея това се дължи на обстоятелството, че в последните седмици няколко следващи джакпота на тотото бяха извоювани.

Така се породила и мълвата, че септември е месецът на шанса. Справка на www.toto.bg демонстрира, че от 01.09.2019 година късметлиите в игрите са спечелили съвсем 10 милиона лв.. Двама от последните печеливши са столичини, като единият е пуснал печелившия фиш точно във въпросния централен тото пункт.

Подобно стълпотворение се следи и в други огромни градове. Заралии също избират тото пункта наоколо до някогашния Студентски дом. Точно там единствено преди дни падна
джакпотът в играта “Тото 2 - 6 от 42”. Късметлията от града на липите стана по-богат с 676 386 лв..

Оказа се, че жителите на по-големите градове употребяват случая да пуснат фишовете си точнo преди да излязат в следващите 3 почивни септемврийски дни. А и
джакпотите в тото игрите са на обща стойност.... лева

Запален тото почитател от Пловдив пък описа, че с изключение на от
джакпотите, той се блазни и от двете нови акции за лоялните участници. Те дават благоприятни условия да се завоюват един автомобил, 24 облаги по 500 лв., ЛЕД тв приемници, смарт телефони и куп други предметни облаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР