В края на супер успешното лято за ,,Фондацията, супергрупата на

...
В края на супер успешното лято за ,,Фондацията, супергрупата на
Коментари Харесай

ФОНАДЦИЯТА с още два концерта в края на лятото - във Варна и Добрич

 В края на супер сполучливото лято за,,Фондацията ", супергрупата на България се готви за още два специфични концерта - във Варна на 12 септември и в Добрич – на 15 септември. 

Петимата прелестни музиканти и любимци на публиката - Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, ще стъпят за повторно в Летния спектакъл на Варна, след страхотния и изцяло разпродаден техен концерт през юни на същото място. Тогава варненци пяха с цялостно гърло, дружно с тях, а вечерта беше незабравима. 

Този път музикантите ще бъдат в гласовитата компания на Звезди от “Ахат ", Наско от “Б.Т.Р. " и Славин Славчев, и с доста специфичен посетител и изненада на вечерта - самият Валди Тотев. На 12 септември, варненци и гостите на града могат да чакат една вълшебна вечер от “Фондацията ", изпълнена с най-любимите и прелестни БГ песни, издържали инспекцията на времето и спечелили сърцата на хората.

На 15 септември “Фондацията " ще посети за първи път Летния спектакъл в Добрич, с цел да се срещне с почитателите и приятелите на хубавата българска музика в града. Петимата са подготвили специфичен сет и дават обещание да подарят на публиката незабравими страсти, страхотна музика и въодушевление с песните на “Фондацията ". 

До този миг лятното турне на бандата се радва на огромен интерес и предстоящо голямата обич на почитателите на хубавата българска музика. То мина през София, Варна и Пловдив - с цялостни зали и повече от чудесно въодушевление. В миналите, а и в идните концерти, ще звучат едни от най-любимите на генерации българи песни, измежду които " Черната овца ", " Няма връщане обратно ", " Вкусът на времето ", “Пак ще се прегърнем ", “Страхотен ден " и доста други. 

При осъществяване на концертите ще бъдат спазени всички законови ограничения и рекомендации по отношение на предварителната защита и битката против COVID-19, както и процентното ограничаване на допустимия брой фенове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР