В края на старата и настъпването на новата година, неминуемо

...
В края на старата и настъпването на новата година, неминуемо
Коментари Харесай

Вижте 7 промени, с които ще разнообразите секса през новата година


В края на остарялата и настъпването на новата година, неизбежно си вършим равносметка. Здраве, нова работа, взимане на брошура, влизане във форма, повече пари, шанс, триумфи, са нещата, за които всеки от нас мечтае.

Освен мислите за нови придобивки и благоденствие, доста мъже и дами тайничко вършат анализ на това по какъв начин е предходна годината им във връзка с секса. На едни им се желае да бъдат по-страстни в леглото и имат повече оргазми или казано в резюме - да се показват по-добре спрямо времето до момента.

Ето 7 промени или обещания, които да си дадете през 2019-а, с цел да разнообразите и подобрите вашите полови връзки.

1. Вярвайте повече в себе си
Понякога неудволетворението от секса идва от това, че вие не харесвате тялото си и имате по-ниско самочувствие. Собствената ви нерешителност се усеща от другия и може да бъде причина за намаление на либидото и от двете страни. Никой не е идеален, всеки знае, че има дефекти, само че би трябвало да се отпусне и да не помни за терзанията. Според някои сексолози, мъжете се възбуждат от голо женско тяло, без значение какво е.

2. Не симулирайте
Има случаи, в които едният, най-често дамите, се вършат, че изпитват висшото наслаждение, с цел да не обидят половинката си. Но това не му носи никакви изгоди. Ако желаете да подобрите интимния си живот, не симулирайте, а бъдете открити с другия. Изненадайте го с нещо ново, с което ще се разнообразите или помислете дружно какво може да измененията, с цел да стигнете до оргазъм.

3. Внимавайте със инцидентните запознанства
Сексът за една нощ не значи, че ще подобрите половата си просвета. Ако нямате съществено гадже и сексът ви липсва, въпреки всичко не се увличайте от първия, който желае да спи с вас. В противоположен случай рискувате да пипнете някоя зараза или болест, в сравнение с да изпитате непознатото наслаждение.

4. Не правете неща, които не харесвате
Да, желаете да доставите наслаждение на себе си и половинката, само че не се навивайте да вършиме неща, които не харесвате. Хубаво е да опивате от новото, само че преди да пристъпите към това, се уверете, че имате доверие на другия. Понякога единият се принуждава да прави нещо, което не му се нрави единствено и единствено, с цел да угоди на другия, а в този случай сексът не може да му достави наслаждение.

5. Купете си секс играчка
Ако го вършиме единствено в спалнята освен това в една и съща поза, несъмнено ви би трябвало нещо ново. Започнете новата година с малко по-разкрепостено мислене. Може би има такива от вас, които в никакъв случай не са употребили секс играчки, нито са влизали в профилиран за това магазин. Престрашете се да си купите нещо или даже да разгледате дружно с половинката. Ако преборите свенливостта си, ще подобрите и половите си преживявания.

6. Сбъднете фантазиите си
Някои не споделят своите еротични сънища и полови мечти. Е, време е да го извършите. Ако сте си мечтали да извършите тройка, направете нещо по въпроса. Ако се възбуждате от обстоятелството да го извършите в парка или на друго обществено място, пробвайте. Риск печели - риск губи. Току виж, че гаджето ви желае същото.

7. Да на ролевите игри
Друга смяна, с която ще подобрите интимните връзки, са ролевите игри. Ако не сте се дегизирали като секси здравна сестра или своеволен служител на реда, действайте. Развинтете фантазията на индивида отсреща, накарайте го да ви желае по-силно. Имате вид да обсъдите дружно кой каква роля ще извършва или да извършите изненада, която несъмнено ще се хареса. Все отново, в случай че си купите латексово облекло, не бързайте с камшика, тъй като той може да сътвори неправилно усещане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР