В края на следващия месец BioWare ще публикува дълго чаканата

...
В края на следващия месец BioWare ще публикува дълго чаканата
Коментари Харесай

Последното DLC за Dragon Age: Inquisition трябвало да е част от основната игра

В края на идващия месец BioWare ще разгласява дълго чаканата нова игра от света на Dragon Age. The Veilguard идва 10 години след Dragon Age: Inquisition и ще разрешава лимитирано преместване на някои от изборите, кои сте създали в миналата. Освен това, разработчикът ще има сложната задача да запознае тези, които в този момент стъпват във вселената на Dragon Age с лоното на историята. Със сигурност това няма да е елементарно, само че има нещо, което би улеснило доста работата на настоящия шеф на играта. Става дума за Trespasser, финалното DLC за играта, послужило и като неин завършек. А историята във Veilguard е обвързвана точно с това последно допълнение за Dragon Age: Inquisition.

В изявление за подкаста MrMattyPlays, шефът на Dragon Age: The Veilguard Корин Буше израазява страдание, че Trespasser не е бил включен в базовата игра.

„ Аз съм огромен обожател на Trespasser “, разяснява Буше. „ Ако би трябвало да насочва някаква рецензия към него, то тя ще е че Trespasser е толкоз централен детайл за историята в Dragon Age: Inquisition, че той трябваше, без подозрение, да бъде част от главната игра “.

Лорън Мортън от PC Gamer разяснява, че това е една от най-заслужените рецензии към Inquisition. В края на играта, Солас изчезва без каквото и да е пояснение. В края на играта също се загатва, че той е Dread Wolf (предишното име на новия Dragon Age). Но играчите в действителност не гледат на Солас като на негативен воин до момента в който не се появява в допълнението Trespasser. То излиза 10 месеца след премиерата на играта. Trespasser преглежда претекстовете зад дейностите и задачите на Солас и се явява значим подтекст за The Veilguard.

Dragon Age: The Veilguard излиза на 31.10.2024.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР