В края на сезон 2017 Фелипе Маса обяви официално, че

...
В края на сезон 2017 Фелипе Маса обяви официално, че
Коментари Харесай

Маса: Мерцедес ще дадат приоритет на Хамилтън догодина

В края на сезон 2017 Фелипе Маса разгласи публично, че се отдръпва от Формула 1, този път вечно, и по този начин от идващия сезон ще е от другата страна на оградата. Бразилецът ще седне в публиката и единствено ще следи протичащото се на пистата.
На въпроса какви са упованията му за шампионата през 2018-а и най-много по какъв начин ще се развие борбата за купата, Фелипе разяснява: "Според мен Мерцедес ще поддържат изцяло Хамилтън, с цел да не стане като с Розберг и да има проблеми сред съотборниците. Всички ще са на негова страна и той ще може да става все по-добър и по-добър ".

През миналия сезон Хамилтън завоюва 9 надпревари и надви безапелационно над Ботас. Накрая сграбчи и четвъртата си международна купа два кръга преди финала. Няма причина през 2018-а нещата да се трансформират фрапантно и съгласно Маса, в случай че направи добър старт, идващият му успех е съвсем обещан.

"Хамилтън си свърши работата безупречно. Имаше дребни проблеми в няколко надпревари при започване на сезона, когато още не беше привикнал напълно с колата, само че в следствие извади най-хубавото от нея. Определено си заслужи това, което получи ", добави Фелипе.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР