В края на септември Райна навърши 42 години и макар

...
В края на септември Райна навърши 42 години и макар
Коментари Харесай

Райна чукна 42, не ще и да чуе за Константин

В края на септември Райна навърши 42 години и въпреки да не издава къде е отпразнувала мотива, разгласява в обществените мрежи фрагменти от Гърция, а два дни по-късно и от Палестина.

 

Пожела си дълъг и благополучен живот за нея и околните й хора, както и всичко значимо за нея като обич, благополучие, наслада, музика, придвижване и светлина в живота да я съпътстват. Пожела си и да пътува, с цел да опознава света с обичаните си хора.

 

Името на родената в Сандански певица е определено, откакто татко й отива при Ванга, с която имат предварителна спогодба. Изпълнява заръката на пророчицата, носейки поръчаните от нея кукла, легенче и цветя. След като взима карамфилите, Ванга взима един от тях и споделя: „ Райна ще се споделя детето и по този начин ще я наричате, няма да й преиначавате името “. Месец по-късно пророчицата става нейна кръстница.

 

 

Макар да е буйно и палаво дете, Райна е добра ученичка. В 6 клас се записва на курсове за манекенки като в това време тренира спортни танци. Малко по-късно се записва и на тренировки по карате, учи национално пеене и тренира лека атлетика.

 

Преди старта на певческата й кариера, Райна е професионална манекенка в продължение на 5 години. След подписването на контракта й с „ Пайнер “ се залюбва с сътрудника й Константин, около който придобива популярност. Макар връзката им да бе къса, двамата имат редица дуети. Днес Пилето, както я наричаше Коцето, когато бяха двойка, не желае и да чуе за него.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР