В края на септември миналата година една епоха за футболните

...
В края на септември миналата година една епоха за футболните
Коментари Харесай

Слух: EA Sports FC излиза в края на септември

В края на септември предходната година една ера за футболните ентусиасти завърши с излизането на FIFA 23, последната игра от емблематичната поредност, радвала цели 30 години геймърите по целия свят. Съвпадение или не, само че тази година се навършват тъкмо 30 години от излизането на първата FIFA с името International Soccer. Сериите обаче ще продължат живота си въпреки и с друго име – EA Sports FC. Както знаете, Световната федерация по футбол ФИФА и Electronic Arts се разделиха в средата на 2022 след недоразумение по отношение на лицензионните такси, плащани от вторите за правото да употребяват името на организацията.

От ЕА Sports оповестиха по-рано тази година, че анонсът на датата на излизане на EA Sports FC ще бъде съобщенa този месец. Известен инсайдър реши да направи неприятна изненада на Electronic Arts и ни разкрива авансово по кое време ще е премиерата на играта: 29-ти септември. Дали информацията на billbil-kun от Dealabs е достоверна, следва да разберем може би още тази седмица. Последната FIFA излезе в края на септември, предпоследната – при започване на октомври, тъй че би било разумно и EA Sports FC да излезе почти тогава, въпреки че в случай че питате мен, 15-ти декември – датата, на която излиза преди 30 години FIFA International Soccer, първата FIFA – звучи много по-удачно.

billbil-kun разкрива авансово още една детайлност по отношение на първото издание на EA Sports FC – кой ще е на обложката на играта. След присъединяване си на предната обложка на FIFA в цели три следващи нейни издания, звездата на френския народен тим и сегашно острие на Ливърпул/Реал (Мадрид), Килиан Мбапе ще бъде сменен от скандинавското дете-чудо на европейския футбол Ерлинг Хааланд. Сега чакаме и формалното удостоверение от страна на ЕА за информацията на billbil-kun.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР