В края на седмицата, Варна ще бъде домакин на Регионален

...
В края на седмицата, Варна ще бъде домакин на Регионален
Коментари Харесай

Важен образователен форум предстои във Варна

В края на седмицата, Варна ще бъде хазаин на Регионален форум  по Националната стратегия " Иновации в деяние ". Проявата, в която ще вземат присъединяване експерти от сферата на учебното образовани от Варна, Добрич, Търговище и  Шумен ще премине под мотото " Модерни, изобретателни, с взор в бъдещето ". Организатори са  Регионалното ръководство на образованието – Варна и VII Средно учебно заведение " Найден Геров ".

На 15 април при семейството на  VII Средно учебно заведение " Найден Геров " и Народна астрономическа обсерватория и планетариум   " Николай Коперник " програмата  на форума  включва: на практика действия,  9 пленарни отчета и лекция. Разглежданата тема, показана от педагози  и други експерти от Варна, Търговище, Кубрат, София, Кърджали, Добрич и Бургас, обгръща създадени и приложени новаторски форми на обучение  по разнообразни образователни предмети в началното, главно и приблизително обучение. Докладите включват завладяващи тематики като: " Първокласниците в плен на изкуството ",  " Вълшебства на учене ",  " От огромните за дребните – Ученикът става преподавател – способ с положителни обичаи, само че с съвременен почерк ", " Дигитална работилница "...

Целта на Регионалния форум  по Националната стратегия " Иновации в деяние " е да бъде споделен обучителен опит, пречупен през търсенията и условията на времето, в което живеем, както и да очертае насоки за следващо развиване на тази наклонност  в актуалното българско обучение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР