В края на седмицата Франция започва да отменя строгите ограниченияи

...
В края на седмицата Франция започва да отменя строгите ограниченияи
Коментари Харесай

Франция започва да отменя ограниченията

В края на седмицата Франция стартира да анулира строгите ограниченияи за Коледа в страната ще проработят всички магазини, театри и кина. Хората ще могат да прекарат празниците с роднините си, разгласи президентът Еманюел Макрон в телевизионно обръщениекъм нацията.

Той разгласи, че най-лошото от втората вълна на пандемията е завършило, само че третата вълна би трябвало да бъде избегната и поради това страната няма да бърза с повдигането на всички ограничавания. Франция има явен проект за деяние, който е в три етапи. Преминаването от фаза във фаза ще става според от това дали темпото на предаване на ковид продължава да понижава.

Първата фаза стартира от 28 ноември. Французите ще могат да се разхождат или спортуват на открито до 3 часа дневно, до момента в който сега ограничаването е един час. Те ще могат да пътуват на растояние до 20 км от вкъщи си, до момента в който в този момент ограничаването е 1 км.

Ще отварят всички магазинии се възобновяват религиозните служби, само че с не повече от 30 богомолци по едно и също време.

Коледната фаза на отварянето стартира на 15 декември. Тогава Франция би трябвало да анулира строгата обсада, само че ще остане в действие вечерният час от 21 до 7 часа. Врати ще отворят театрите и кината.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР