В края на работата на този парламент ето партиите оценяват

...
В края на работата на този парламент ето партиите оценяват
Коментари Харесай

В края на работата на този парламент партиите оцениха свършеното и с какви нагласи тръгват към предсрочни избори

В края на работата на този парламент ето партиите правят оценка свършеното и с какви настройки потеглят към предварителни избори:

" Продължаваме промяната " оцениха високо свършената работа.

" Ние даваме добра оценка на обединението, която се оказа тройна с един подправен състезател. В изискванията на рецесии се справихме добре с това да сложим смяната на страната за разлика от модела Борисов ", сподели Андрей Гюров - ръководител на ПГ на " Продължаваме промяната ":

От " Демократична България " споделят, че са създали всичко допустимо да предотвратят тези предварителни избори.

" Но не успяхме, тъй като Бойко Борисов и Ахмед Доган, с мощната поддръжка на Слави Трифонов пратиха страната на избори - подмолно отвън Народното събрание натискат едни бутони. Бях осведомен от мой непосредствен с положителни позиции в бизнеса и енергетиката. Той още март месец пристигна и ми сподели " държавното управление си отива, тъй като Има Такъв Народ и Борисов са се разбрали за бъдеще ", сподели Атанас Атанасов от Демократична България в " Денят стартира " на Българска национална телевизия.

В последните дни българското общество разбра, че " ИТН " е била права за всичко, споделя Станислав Балабанов.

" Оказахме се излъгани от лъскавата опаковка на хора, посочили дипломите си от непознати университети. След себе си оставиха само и единствено неистини и всичко приключи по логически метод. В последните дни българското общество разбра, че Има Такъв Народ е била на вярната позиция и е била права за всичко, което е казвала ", сподели Станислав Балабанов - народен представител от ПГ на Има Такъв Народ.

ГЕРБ-СДС гледат към идните избори.

" Винаги сме били почтени и откровени с нашите гласоподаватели за толкоз доста години. Неслучайно ГЕРБ е управлявала няколко пъти страната. Хората имат вяра на това, което им споделяме. Не се колебая, че и на тези избори ще бъде по този начин ", сподели Теменужка Петкова, народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС.

" Заговорът сред Корнелия и Петков смъкнаха това държавно управление. Корнелия се отдалечава от президента, това, че нашата оценка се приближава до неговата за кабинета, не значи че сме се сближили. Кабинетът го смъкна ареста на Бойка Борисов ", сподели Тома Биков, народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Движение за права и свободи потеглят на избори с вяра да се сформира ценностно болшинство в ръководството.

" Целта не беше да сформират кабинет, а това беше най-слабият управнически кабинет, който сме следили. Това го заявяваме заради несъстоятелността на политическите партии - те излъгаха българския народ ", сподели Джейхан Ибрямов - народен представител от ПГ на Движение за права и свободи.

От " Възраждане " считат, че на идващите избори България се явява на референдум.

" Трябва да решим дали този път, който сме сега, евроатлантически, би трябвало да продължава със наказания, които унищожават нашата стопанска система ", сподели Цончо Ганев - народен представител от ПГ на " Възраждане ".

Колко още ще работи Народното събрание - взема решение президентът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР