В края на предизборната кампания за европейския вот ставаме свидетели

...
В края на предизборната кампания за европейския вот ставаме свидетели
Коментари Харесай

Кой се страхува от Възраждане и защо беше поискан затвор за Костадин Костадинов?

В края на предизборната акция за европейския избор ставаме очевидци на невиждана до момента офанзива от страна на платени от външни сили прислужници на колониалния режим в България, против една най-бързо разрастващата се партия в страната.

Срещу Възраждане дружно потеглиха по този начин наречената „ Асоциация на европейските журналисти” (НПО в състав от 3 души, издържани от американската фондация „ Америка за България” и Сорос), коалиция „ Демократична България” (включваща както редица плитко заровени политически трупове, по този начин и едни от най-престъпните лица на престъпния български преход), българоезични медии, издържани или от
фондация „ Америка за България “ или непосредствено от американското посолство, по този начин и елементарни грантаджии и редови национални предатели, трансформирали продаването на своя народ и страна в своя зле платена специалност.

Кое изплаши и в същото време сплоти марионетките на колониалния режим? Колкото и необикновено да звучи, политическата мафия в България се изплаши от един десетсекунден клип? Ние от Възраждане си позволихме да изразим възмущението и погнусата си от безусловно прогнилата и корумпирана политическа класа, довела нацията ни до положението на най-бързо измиращата в света, а българската страна до треторазреден колониален бордей, употребявайки сцена от художествено произведение,
апропо с създател настоящия украински президент. Интересната детайлност, която обаче не беше регистрирана от родните петоколонници на Вашингтон, е че същият употребява в Украйна точно тези фрагменти по време на предизборната си акция. Срещу него обаче, ни стон, ни вопъл. Защо по този начин бе, приятели бойкикевци, атанасовци и прочие знайни и незнайни евроатлантически гномове!? Впрочем, ясно е за какво. Защото, той е от положителните, евроатлантическите комсомолци. За другите, стандартът е различен. Правилно сте разбрали, ние не сме като тях. Не сме и като вас. Ние от Възраждане обичаме страната
и народа си и не слагаме националните ни ползи, след тези на задграничните господари. Защото нямаме такива. Пак за разлика от вас.

В своята нерешителност колониалните марионетки стигнаха до там, че да желаят разформироване на партията ни и затвор за нашия лидер. Тук към този момент, зле прикрития демократичен фашизъм на самонабедилите се „ демократи”, стигна връхната си точка и разкри същинската им същина. Същите тези „ борци за справедливост”, очевидно нямат нищо срещу партиите провели 30 годишния незаконен преход, който се трансформира в същински геноцид за народа ни. Който унищожи живота и очакванията ни, който унищожи старините на родителите ни и ограби бъдещето на децата ни. Защото за тяхното разформироване не
упорстват. Не упорстват за затвор и за нарушителите, които бяха отпред на тези партии през всички тези години. Защо ли!? Защото и те бяха едни от тях. Защото и те крадоха! Защото и те продаваха ползите ни, на всеки, който ги изиска.

Да сте видели някой да е изискал разформироване на ДОСТ, Движение за права и свободи или другите етнически антиконституционни партии? Някой да е изискал от основния прокурор да вкара в пандиза Доган или Местан? А разформироване на Съюз на демократичните сили, поради незаконната приватизация? А затвор за Иван Костов поради основаването на престъпната политическа корупция? А разформироване на Национална движение „Симеон Втори", Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и другите сходни, докарали страната до трета национална злополука и погубили или изгонили от България повече българи в сравнение с са погубили турците по време на петвековното турско иго?

Не, на тях Бойко Борисов, Иван Костов, Сергей Станишев, Симеон Сакс-Кобургготски, Красимир Каракачанов и цялата останала тайфа на прехода не им пречат. Техният проблем се споделя Костадин Костадинов. И тук към този момент са прави, тъй като той и Възраждане занапред ще се трансформират в проблем за гореизброените и освен за тях. Защото ние в никакъв случай не сме управлявали, само че сме твърдо решени да търсим отговорност! И от тях, и от вас и от всички други предатели, паразитирали върху гърба на родината ни с десетилетия.

Ако не знаете, Костадинов със затвор мъчно можете да го уплашите. Това е човек, който към този момент е бил арестуван и задържан, поради правилата и политическите си убеждения. Нещо непознато за вас.

Разбираме, за какво ви пречи и партия Възраждане.

Защото е единствената политическа мощ в България, която не е следена от задкулисието.

Защото единствена декларира, че не желае България да се преценява с непознати господари, били те от Запад или Изток.

Защото упорства за независимост, самостоятелност и суверенитет на страната ни.

Защото е единствената партия, която желае цялостна проверка на прехода и наказване за отговорните.

Защото е единствената политическа организация в България, която намерено се афишира против диктата на Брюксел и против двойните стандарти на дементиралата политическа върхушка, ръководеща Европейски Съюз.

Защото единствено ние се обявихме твърдо и намерено срещу глобите против Русия и пожелахме тяхната безусловна анулация, тъй като тези наказания вредят най-вече на България и Европа.

Защото точно ние бяхме първите в България, които се оповестиха против прокарването на Истанбулската спогодба и политиката на третия пол. Защото пазиме нормалността и правото на децата ни да порастват сигурни и спокойни, че няма да попаднат в някоя от легалните педофилски мрежи на новия европейски Вавилон, цинично маскирани като отбрана правата на подрастващите.

Защото единствени можем да възродим България! А вас, това ви плаши. Искате тя да бъде слаба и потисната, защото доста добре осъзнавате, че в противоположен случай, просто няма да имате място в нея.

Помните ли тези стихове на великия български стихотворец Иван Вазов:

Тирани, всуе се морите!
Не се гаси туй, що не гасне!
Лучата, що я през днешния ден гасите,
тя на вулкан ще да порасне.

Припомнете си ги. Защото доста скоро Възраждане ще ръководи България и на всички
вас ще ви се постанова да отговаряте за своите закононарушения пред нашата Родина. Така че
имате съображение да се страхувате от нас. Никого няма да забравим и на никого няма да
извиним!

Защото, единствено ние можем!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР