В края на октомври отново в отдел Изкуство“ на РБ

...
В края на октомври отново в отдел Изкуство“ на РБ
Коментари Харесай

Разривът“ с покоряващата игра на Анет Бенинг и Бил Най, представят във варненската библиотека

 В края на октомври още веднъж в отдел " Изкуство “ на Република България " Пенчо Славейков “-Варна, киноманите ще прекарат свободното си време в лекторски модул с бутикова прожекция за ценители. На 30 октомври в диалог за връзката сред драматургията за сцена и нейните кино визии от 17.00 ч., модераторът Елица Матеева ще открехне завесата към тематиката - какво значи добра акомодация на драматургичен текст в киноформат чрез  съответен образец с присъединяване на Анет Бенинг и Бил Най в " Разривът “.

Когато уеб дизайнейрът Джейми (Джош О’Конър) се завръща в бохемската крайбрежна вила на родителите си за уикенда, той не се изненадва от свадите сред тях – редакторката на лирика Грейс и учителя по история Едуард (Анет Бенинг и Бил Най). Но когато Едуард издърпва настрани Джейми, с цел да му каже, че след 29 години сватбен живот му e писнало и си е стегнал багажа, излиза наяве, че над фамилните връзки е надвиснала сериозна стихия. Оказва се, че нищо не може да се съпостави по гняв с развода сред 60-годишни съпрузи.

Грейс е буреносна, язвителна и постоянно голословна в нападките си, явно претърпява прочувствен апокалипсис. А Едуард е мирен мъж, който просто желае да основава публикации в Уикипедия на мира.

Заснет с впечтляващ нюх към дизайна и цветовете, филмът е прочувствено остроумен портрет на брака, на неразкритите секрети.

" Разривът “

Англия - 2019г, 100 мин.

Режисьор: Уилям Никълсън

В функциите: Анет Бенинг, Бил Най, Джош О’Конър

Сценарист: Уилям Никълсън
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР