В края на настоящия сезон договорът на Марко Ройс с

...
В края на настоящия сезон договорът на Марко Ройс с
Коментари Харесай

Марко Ройс може и да премине в Манчестър Юнайтед

В края на сегашния сезон договорът на Марко Ройс с Борусия (Дортмунд) ще изтече и към този момент се появи спекулацията, че най-вероятно 33-годишният полузащитник ще се причисли към Кристиано Роналдо в Ал-Насър от Саудирска Арабия. Нещата обаче внезапно може да придобият поврат.

Агентите на Ройс - Дърк Хебел и Дарън Фрийман, разгласиха фотография в Инстаграм от Олд Трафорд през миналия уикенд по време на градското дерби сред Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, извоюван от “червените дяволи ” с 2:1.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Darren Freeman (@darrenfreeman73)

Тяхното деяние разбуни духовете и се появиха нови спекулации. Този път, че Ройс ще напусне “Сигнал Идуна Парк ” след 11-годишния си престой там и ще направи внезапен завой на североизток в посока Манчестър и да заиграе на “Олд Трафорд ”. Въпреки напредналата си футболна възраст германецът може да се трансформира в подобаващото попълнение, което да запълни съществени неналичия в тима. През този сезон той означи 3 гола и направи 4 асистенции в 12 мача, само че пропусна Мондиал 2022 поради травма.

„ Съвсем обикновено е други клубове да се интересуват от състезател като Марко, чийто контракт изтича след шест месеца. Марко постоянно е подчертавал какъв брой е покрай сърцето му, Борусия (Дортмунд), само че и той желае да продължи да играе футбол. Така че е напълно естествено да потърсим различни благоприятни условия ”, разяснява Дарен Хебел пред немското издание BILD.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР