В края на миналия месец стана ясен екипът, който ще

...
В края на миналия месец стана ясен екипът, който ще
Коментари Харесай

Стана ясно името на директора на Dead Space

В края на предишния месец стана явен екипът, който ще работи по модифицираната версия на Dead Space, анонсът, за която пристигна също през юли. Тези дни разбрахме и кой ще оглавява работата по играта, за което предавт GamingBolt.

В края на юни, Electronic Arts и студиото зад Star Wars Battlefront 2 и Star Wars Squadrons, Motive Studios (EA Motive), че се приготвя римейк на класическия спейс хорър Dead Space. Макар и да не знаем доста детайлности по отношение на това какво ще предложи тази версия, оповестеният състав зад играта приказва за упоритостта на студиото.

Освен хора от EA Motive, като шефът по разработка на средата Ксавие Перо и мениджърът по развиването Алма Талбо, по заглавието ще работят и хора, които са взели участие в създаването на истинските игри, като художественият шеф Майк Язиджан, който работи по Dead Space 2. В екипа влизат и някогашни чиновници на Ubisoft, което звучи разумно, вземайки поради това, че създател на канадското студио е ветеранът в редиците на EA и Ubisoft Джейд Реймънд. Творческият шеф на римейка на Dead Space ще е Роман Кампос-Ореола, различен деец в гейм промишлеността. Ореола извършва длъжността на креативен шеф на For Honor, управлява и работата по дизайна на заглавия, като Ghost Recon: Future Soldier, както и Red Steel и продълженията му. Старши продуцент пък е Филип Душарм, прочут с работата си по Assassin’s Creed 3, Assassin’s Creed Unity, Far Cry 5,и Watch Dogs: Legion.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР