В края на миналия месец разбрахме, че Клинт Истууд се

...
В края на миналия месец разбрахме, че Клинт Истууд се
Коментари Харесай

Клинт Истууд избра актьорите за последния си филм

В края на предишния месец разбрахме, че Клинт Истууд се е насочил към следващия филм, който да режисира в другояче дългата си кариера.
 Juror #2 - това ли ще е последният филм на Клинт Истууд
Това ли е последният филм на Клинт Истууд

Всичко, което знаем все още

Тогава нищо не бе несъмнено, само че се смяташе, че  Juror No. 2 ще бъде и последният филм на 92-годишния Истууд. Е, към този момент повече от две седмици по-късно разбираме, че филмът в действителност ще го бъде, като негов продуцент ще бъде Warner Bros.

И това не е всичко, тъй като след няколко месеца на интензивно търсене на подобаваща екранна двойка Клинт Истууд най-сетне е избрал актьорите за основните функции. Според The Hollywood Reporter това са Никилъс Холт и Тони Колет .

В Juror No. 2 Холт би трябвало да изиграе член на правосъдно жури, който взе участие в дело за ликвидиране. По време на процеса обаче той осъзнава, че може да има директна виновност в гибелта на жертвата. Така бива изправен пред избора дали да манипулира цялото жури, с цел да се избави, или да каже истината и да се съобщи.

Тони Колет пък се чака да изиграе прокурора по делото. Очакванията са фотосите на кино лентата да стартират още този юни, което ще значи, че към този момент трябва да е навършил 93 години.

Какво да чакаме от " Ренфийлд " с Никълъс Кейдж като Дракула

Кой да допусна, че вампирите са хем кръвожадни, хем смешни

В профила си в Instagram Холт написа, че не може да повярва, че снима филм с един от неговите герои. Също по този начин се оказва, че още веднъж ще си партнира с Колет. Двамата участваха във кино лентата " Маркъс " (About A Boy) през 2002 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР