В края на миналия месец останахме доста изненадани, когато разбрахме,

...
В края на миналия месец останахме доста изненадани, когато разбрахме,
Коментари Харесай

Том Круз се пошегува с колегата си Джеймс Кордън

В края на предишния месец останахме много сюрпризирани, когато разбрахме, че Джеймс Кордън е взел решението да напусне вечерното шоу, което води в продължението на години.

Не знаем тъкмо каква е повода, само че комикът сподели тогава, че има други професионални проекти, без да издава повече. Това, което знаем, е, че ще го гледаме най-малко още към година, тъй като по някое време през 2023 година той ще би трябвало да напусне предаването.

И до момента в който чакаме да разберем кого ще избере за негов заместник NBC, ще чуем много смешки по отношение на решението му. В последния епизод на The Late Late Show един от гостите бе Том Круз.

Преди обаче да седне до Кордън, с цел да си поговорят, артистът се включи с малко послание, шегувайки се, че е схванал, че Джеймс Кордън е бил уволнен. Круз даже предлага помощта и поддръжката си на водещия, обещавайки му, че той няма да го уволни.

Когато съумя да се вземе в ръце, Джеймс Кордън попита шеговито дали може артистът да му заеме малко пари. Разбира се, отговорът бе позитивен, а смехът обезпечен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР