В края на миналия месец никому неизвестно студио разкрило Alkahest,

...
В края на миналия месец никому неизвестно студио разкрило Alkahest,
Коментари Харесай

Нова ролева игра изглежда толкова добре, че мнозина заподозряха поредната измама

В края на предишния месец никому незнайно студио разкрило Alkahest, ролева игра от първо лице, с впечатляващ филмов откъс. Показаното във видеото наподобява на нещо, което идва от гейм ветерани с голям опит, а не от кипърско студио, което е образувано скоро. Толкова скоро, че дори си няма страница в Интернет. Всичко това кара една група геймъри, че това е просто идващия The Day Before.

Сигурно си спомняте това име. През 2021 едно едва известно студио с името Fntastic показва най-новата си игра. Става дума за съвременен мултиплейърен шутър с открит свят и зомбита. Представените рекламни материали са прекомерно положителни, с цел да са действителност. И когато след две години играта излиза в „ Ранен достъп “ се оказва, че нищо от обещаното го няма, а самата The Day Before се намира в едно изцяло счупено в техническо отношение положение. Това, което е позитивно е, че далите пари за опита получават парите си назад. Що се отнася до самите Fntastic, то в края на предходната година студиото разгласи, че затваря вратите си вечно.

По отношение на Alkahest, то Push On я популяризират като RPG, въодушевено от мостри в жанра, като Dark Messiah Might and Magic, Kingdom Come: Deliverance и Dishonored. И гледайки фрагментите, човек би си помислил, че това в действителност е игра на към този момент несъществуващото Arkane Austin.

Оказало се, че домейна на играта (alkahestgame.com) не е на компанията бил регистриран с съветски имейл адрес, а Discord сървъра ѝ бил съвсем празен. Разработчик от Push On обяснил, че за маркетинга и уеб страницата на играта се грижела външна компания, още веднъж кипърска. Що се отнася до неналичието на интензивност от страна на 42-членния екип на Push On, разработчикът обяснил, че те приказват главно турски или гръцки. Компанията била едвам на една година и не виждала към момента смисъл да основава лична страница. Що се отнася до филмовия откъс, то показаното било в действителност основано с енджина на играта. Но някои от фрагментите и анимациите били основано особено за видеото. Cloud Prince, въпросният разработчик, приключва с това, че той схваща терзанията на геймърите. Особено вземайки сегашното положение на гейм промишлеността и че геймърите са „ лъгани наляво и надясно “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР