В края на миналия месец Microsoft , че на 24-ти

В края на миналия месец Microsoft , че на 24-ти ...

Microsoft отново намекна, че анонсът на Windows 11 ще се състои съвсем скоро


В края на миналия месец Microsoft , че на 24-ти юни ще се състои голяма презентация, посветена на операционната система Windows. След това се появи неофициална информация, че в рамките на това събитие софтуерният гигант ще представи не просто поредното голямо обновяване на Windows 10, а новата операционна система Windows 11. Две седмици преди тази презентация Microsoft публикува в своя YouTube канал 11-минутен клип, в който са събрани звуците от различните версии на Windows.

Продължителността на това видео за пореден път подхрани интереса към предстоящото събитие, като намекна за предстоящ анонс за нова платформа на Microsoft с пореден номер 11. Друга особеност на този клип е, че всички звуци в него са забавени с 4000%, а Microsoft го позиционира като клип за разпускане, подходящ за всички, които са прекалено много развълнувани от наближаващата презентация.

„Не можете да се отпуснете, понеже сте прекалено развълнувани преди голямата презентация на Microsoft от 24 юни? Релаксирайте заедно със звуците, които се чуват при стартирането на Windows 95, XP и 7, които забавени с 4000% до скорост, която е идеална за медитация“ – се казва в съобщението на Microsoft, което съпровожда този клип.


Източник: kaldata.com