В края на миналия месец Microsoft , че на 24-ти

...
В края на миналия месец Microsoft , че на 24-ти
Коментари Харесай

Microsoft отново намекна, че анонсът на Windows 11 ще се състои съвсем скоро

В края на предишния месец Microsoft, че на 24-ти юни ще се състои огромна презентация, отдадена на операционната система Windows. След това се появи неофициална информация, че в границите на това събитие софтуерният колос ще показа не просто следващото огромно възобновяване на Windows 10, а новата операционна система Windows 11 . Две седмици преди тази презентация Microsoft разгласява в своя YouTube канал 11-минутен клип, в който са събрани звуците от другите версии на Windows.

Продължителността на това видео за следващ път подхрани интереса към идното събитие, като загатна за иден анонс за нова платформа на Microsoft с следващ номер 11. Друга специфичност на този клип е, че всички звуци в него са забавени с 4000%, а Microsoft го нарежда като клип за разформироване, подобаващ за всички, които са прекомерно доста разчувствани от наближаващата презентация.

„Не можете да се отпуснете, тъй като сте прекомерно разчувствани преди огромната презентация на Microsoft от 24 юни? Релаксирайте дружно със звуците, които се чуват при стартирането на Windows 95, XP и 7, които забавени с 4000% до скорост, която е идеална за медитация“ – се споделя в известието на Microsoft, което съпровожда този клип.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР