В края на миналия месец хакери осъществиха грандиозин пробив в

...
В края на миналия месец хакери осъществиха грандиозин пробив в
Коментари Харесай

Феновете полудяха! Сценарият за осми сезон на "Игра на тронове" изтече в мрежата

В края на предишния месец хакери реализираха грандиозин пробив в мрежите на HBO, при който беше открадната информация от сървърите на компанията. От тогава насам в интернет пространството се появяват всевъзможни фрагменти от сюжети и даже един неизлъчен епизод от паметния сериал " Игра на тронове ".

Хакерите качиха архивите от пробива на специфичен уебсайт, който обаче беше бързо свален. Може би не толкоз бързо в действителност, тъй като консуматор на Reddit качи в мрежата сцерариите на първите два епизода от незаснетия още осми сезон на фантастичната сага.

По-надолу четете какво ще се случи:

Сезон 8, Епизод 1

Валът пада в последната серия от епизод 7. В първата сцена от епизода ще бъдат показани следствията от нападението на Краля на нощта над Нощния пазач. Тормунд и Джендри съумяват да изоставен борбата. Лорд Белик Дандорион остава да се бие с белите бродници. Успява да убие бродник, който пък взима живота на Ед Скръбния, само че все пак този път Белик не оживява. Тормунд и Джендри пътуват към Зимен било, а зад тях се вижда пламнал Черен Замък.

Денерис, Джон, Тирион, Давос, Хрътката, Мисандей, Варис и Теон идват в Зимен било. Давос отбелязва, че мястото е стало по-тъмно и студено, откогато с Джон са го напуснали. Джон и Аря се виждат за пръв път. Денерис се среща със Санса и пита Родената в стихия дали двамата са влюбени. Денери не и дава прецизен отговор, само че Санса наподобява удовлетворена, че двамата са дружно. Санса споделя на Джон, че двете с Аря са екзекутирали лорд Белиш. Хрътката и Аря беседват. Аря му споделя, че не съжелява, че не го е умъртвила, само че той и декларира, че откакто е видял това, което се случва оттатък Вала, би предпочел да е мъртъв.

Юрон Грейджой още веднъж е в Кралски чертог със Златната тайфа (наемни бойци от свободните градове). Среща се с Церсей в тронната зала, където тя му благодари за наемните мечове. Кралицата подрежда на комендира на армията си да превземе Бурен край, защото счита, че крепостта ще издържи през Дългата нощ. Същата нощ Церсей и Юрон преспиват дружно, само че кралицата не е удовлетворена от него като ухажор. На другия ден Юрон потегля с кораба си ”Мълчание” към плевел край. Там той беседва с племеницата си и нигова пленничка Яра, която му декларира, че той няма никакъв интерес да бъде брачен партньор на Церсей. Така той разкрива пред нея, че има проект да я убие. ”Приятелите ми от Бравос ще се погрижат за това”, споделя Юрон на Яра.

Господарите на Севера и техните рицари се събират в Голямата зала на ”Зимен хребет”. Групата разисква отбраната на Севера против зомби армията на Нощния крал. Владетелят на Орлово гнезото и техен братовчед Робин също е там.

Джон вижда още веднъж самичък. Родената в стихия също е там, само че Северните лордове не са склони да одобряват Денерис за своя кралица и тя не получава тяхната поддръжка за Железния престол.

Малката Лияна Мормонт декларира, че за нея има единствено един крал – Кралят на севера. Тирион я назовава грубо момиченце. Обсъжда се възможен съюз с Церсей Ланистър против белите бродници. Санса е срещу. Тирион въпреки всичко счита, че не може да се довери на Церсей, само че на брат си може. На Дани тази концепция не и харесва.

Теон Грейджуей посещава посещава криптата на Земен било и мисли за приятеля си Роб, когато среща с Бран Старк. Аря и Бриен упражняват с мечовете, а Джон е впечатлен от бойните умения на сестра си. Пита я, за какво не е участвала на срещата в залата.

Лейди Мелисандра е във Воланис. В аления храм тя е посрещната от Кинвара (червена жрица, която виждаме в шести сезон в Мирийн). Р‘хлор изисква още една жертва от Мелисандра, тя би трябвало да се върне на Север.

Джайм Ланистър се среща с Брон. Джайм е тръгнал да събира армията си от Речен Пад.

Джон Сняг най-сетне схваща, че е Таргариен

Когато Джон отива със Сам в Гората на Боговете, Бран му разкрива, че го е видял на Хардхоум и по какъв начин е бил намушкан от личните си мъже. Бран е повече от варг, той е зеленозрящ, разкрива Сам на приятеля си. Когато те му описват за кръвната му връзка с рода Таргариен, той не може да повярва. Сам му декларира, че не Денерис Таргариен има право да претендира за Железния престол, а Егон Таргариен.

Сезон 8, епизод 2

Епизодът ще има дълготрайност от съвсем 2 часа.

Първата сцена е в Голямата зала на Зимен било. Тормунд и Джендри описват на Джон, Денерис, Тирион, Давос и Санса, че Валът е паднал. Бран удостоверява. Нощният крал е на път към Зимен било. Джон заръчва на майсер Волкан да изпрати писма до знаменосците Старк да се приготвят за война с армията на мъртвите.

След цялата тази информация Джон Сняг слиза в криптата на Зимен Хребет с цел да отдаде респект на майка си Лияна и чичо си Нед Старк. Забелязала, че нещо не е наред Денерис също слиза при него, той не и разкрива, че същинската за себе си, само че и декларира, че Джон Сноу е неистина, в която цялостен живот са го карали да има вяра и си потегля. На излизане Денерис среща Джора Мормонт и му споделя, че Джон крие нещо от нея. Тя не се усеща добре и е заведена от него при майстер Волкан.

Кибърн влиза в покоите на Церсей излиза наяве, че тя е направила аборт и той упорства, че тя би трябвало да си почива. В Кралски чертог към този момент вали сняг. Междувременно Джайм е в Речен пад, връща крепостта на Едмур Тъли, за него е без значение кой държи замъка в този момент. Джайм му споделя, че би трябвало да помогне на племениците си в Зимен Хребет.

Хоулад Тръстиката идва с щерка си Мийра Рийд в Зимен било. Скрит зад лицето на боец Джакен Х гар се разкрива на Аря и й декларира, че Многоликия Бог желае тя да убие Церсей Ланистър. Дава и шишенце с отрова.

Джон беседва с Хоуланд Рид. Първоначлно той отхвърля да удостовери, че е наследник на Лияна Старк и Регар Таргариен, тъй като е заречен на Нед Старк, че ще пази тайната до края на живота си, само че в послествие споделя истината.

Денерис не участва на срещата, на която се разисква отбраната от белите бродници, тъй като се усеща неразположена, съставлява я Тирион. Робърт Арин, Санса, Аря и Бран се насочат към Орлово гнездо. Ария се съпротивлява, тъй като счита, че е равна на всеки мъж, само че Джон упорства, че тя би трябвало да замине. Джора желае да се бие с дома ва Мормонт, само че лияна му припомня, че е предал дома си.

Церсей и наемната й войска, водена от Юрон, са превзели Бурен край. Джон дава обещание да помогне на Теон да освободи сестра си, откакто унищожат армията на Краля на нощта. Теон е отчаян, само че се съгласява.

Мисандей отива в стаята на Дани, където тя и оповестява, че майстер Уокън счита, че тя е бременна. Натийската преводачка е учудена, за какво Денерис не се радва на този факт, само че майката на дракони и изяснява, че Джон е трансформирал отношението си към нея и неразбира за какво.

Свободният народ, дотраките и неопетнениете са подготвени за борба. Огромна стихия връхлита зимен било. Армията на Краля на нощта е към този момент на бойното поле. Джон подрежда на Денерис, Санса и Аря да не напущат стените на Зимен било, тъй като са прекомерно скъпи. Той им дава обещание, че няма да изгубят борбата.

Вълчището на Джон Дух е убито по време на багра, пробвайки се да го избави от армията на мъртвите. Денерис желае да нападна, яхнала драконът си Дрогон, само че Мисандей я стопира. Въпреки това Дрогон се включва в борбата, изпепелява огромна част от армията на мъртвите, само че и доста от северните знаменасци. Лорд Лорд Глоувър и Хоуланд Рийд умират в пламъците. Тормунд, който предвожда свабодния народ, също умира в огъня. Бран прови опити да влезе в съзнанието на дракона на Дани. Армията на Джон Сняг понижава доста, а мъртвите прииждат още и още. Белите бродници се пробват да нахлуят в Зимен било. Замъкът се отбранява от Бриен, Подрик, Сив червей и Джора Мормонт и Джендри. Сив червей умира при отбраната, Подрик също. Мийра остава с Бран в гората на Боговете, а той въпреки всичко съумява да нападна, влезнал в съзнанието на Регал. Драконът атакува, убития и възроден от Краля на нощта Визерион, ранява го.Кралят на нощта напуща борбата. Джайм и Брон идват с армията на Тъли.

Белите бродници идват за Бран, той и Мийра са убити. Драконът Регал пада на земята и също е погубен от врага. Армията на Нощния крал отсъпва, а Джон също подрежда оттегляне. Рицарите на долината, Санса, Бриен и Робин потеглят към Орлово гнездо., а Ария, Хрътката, Тирион, Варис, Мисандей, Джора, Самуел, Гили и бебето към Речен пад.

В последния кадър ще забележим по какъв начин Джон и Денерис летят на гърба на Дрогон и изгарят мъртвите на бойното поле, в това число и дракона Регал. И двете страни са претърпели доста загуби в борбата.

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР