В края на миналата седмица WinFuture се натъкват на документ

...
В края на миналата седмица WinFuture се натъкват на документ
Коментари Харесай

Xiaomi Mi A3 - всичко, което знаем за новия смартфон

В края на предходната седмица WinFuture се натъкват на документ освен със спецификациите на идния Xiaomi Mi A3, само че и със фотоси на апарата, които разкриват някои основни промени.

От изтеклата информация излиза наяве, че Mi A3 най-вероятно ще разполага с нов AMOLED екран, вместо с LCD подобен, който още веднъж ще е с размер от шест инча.

В горната си част панелът ще обитава 32-мегапикселова камера, вградена във формата на капка.

На гърба на Mi A3 ще има общо три датчика с респективно 48, 8 и 2 мегапиксела, само че за момента не знаем тъкмо какви ще са техните благоприятни условия.

Интересната оригиналност е, че датчикът за пръстов отпечатък ще е вграден в самия екран, а алуминиевият тил от предходната година ще даде път на стъклен панел, което ни навежда на мисълта, че телефонът ще печели и от безжично зареждане.

За момента знаем, че главният модел Mi A3 ще разчита на Snapdragon 665 и ще предложи 4GB RAM и 64GB памет.

Говори се, че устройството ще бъде захранвано от много мощна батерия от 4000mAh, която може да се зарежда бързо посредством USB-C порт.

В мрежата има клюки, че Xiaomi има намерение да пусне Pro и Lite модели на Mi A3, само че за момента детайлите в това направление са нищожни.

Очаква се Mi A3 да се появи в Европа още през август, а останалите непотвърдени модели - малко по-късно, като към този момент никой не загатва какъв брой ще костват те. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР