В края на миналата седмица водещата Венета Райкова изненадващо обяви,

...
В края на миналата седмица водещата Венета Райкова изненадващо обяви,
Коментари Харесай

Венета Райкова се развежда, за да запази къщата си

В края на предходната седмица водещата Венета Райкова изненадващо разгласи, че се развежда със брачна половинка си Тихомир след 13 години брак. Из светските среди обаче се тиражира слух, че раздялата на съпрузите е фиктивна и е обвързвана с делото, което Юксел Кадриев заведе против своята колежка.


Новинарят от Би Ти Ви осъди Райкова на втора инстанция за изявление, което някогашната му жена Бонка даде преди години в предаването „ Горещо “. Райкова бе наказан пъкъла заплати непринудено 30 000 лв. на Юксел. Водещата не извърши заплащането, а в процеса на делото бе наложена забрана върху жилището, в който живеят с Тихомир и сина им Патрик.

Според осведомени делото още не е завършило, като към сегашния миг Венета чака отговор от Върховен касационен съд дали ще бъде позволена до трета инстанция. Смята се, че Георгиеви се развеждат фиктивно, с цел да спасят имуществото си, като след развода жилището да остане на името на Тишо, написа „ Ретро “. През годините двойката бе развеждана от жълтите медии, само че Венета отхвърляше слуховете с подигравка и твърдеше, че са доста щастливи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР