В края на миналата седмица стана ясно, че Травис Баркър,

...
В края на миналата седмица стана ясно, че Травис Баркър,
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян и Травис Баркър нарушиха мълчанието

В края на предходната седмица стана ясно, че Травис Баркър, брачният партньор на Кортни Кардашиян, е бил откаран в болница поради изострен панкреатит. Предполагаше се, че положението на барабаниста е съществено и за жалост, по този начин и се оказа. Сега, няколко дни след хоспитализацията на Травис, той и жена му разкриват какво се е случило в същия ден, както и по какъв начин се усеща той в този момент.
 Травис Баркър, Кортни Кардашиян, колоноскопия, панкреатит и повода за незабавното му влизане в болница
Защо Травис Баркър е бил откаран в болница

Проблемът е бил сериозен

Панкреатитът на Травис е бил " животозастрашаващ ", само че сега се усеща " доста по-добре ", както споделя самият той в стори в Instagram.

" Влязох за ендоскопия в понеделник, чувствайки се ужасно. Но след вечеря получих извънредно мощна болежка и ме хоспитализираха. "

Травис изяснява още, че по време на здравната процедура му е бил отстранен доста дребен полип от сензитивна зона и в резултат дренажна тръба на панкреаса е била засегната. Това е и повода за острия животозастрашаващ панкреатит.

Барабанистът обаче към този момент се възвръща и благодари за интензивното лекуване, което му е било обезпечено, написа People.

Жена му Кортни също акцентира на това какъв брой доста прави оценка поддръжката, която и двамата са получили.

В стори в своя Instagram профил тя споделя още: " Каква плашеща и прочувствена седмица беше. Нашето здраве е всичко и от време на време не си даваме сметка какъв брой бързо може да се промени. "
 Травис Баркър, Кортни Кардашиян и незабавното му откарване в болница в Лос Анджелис
Сериозни проблеми за семейство Кардашиян-Баркър

Здравословните проблеми на Травис Баркър

Кортни прибавя, че е признателна на Бог за излекуването на брачна половинка ѝ, само че и за молитвите на почитателите им. Тя не пропуща да означи, че прави оценка и напъните на експертите, докторите и медицинските сестри за това, че са се грижили " толкоз отлично " и за двама им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР