В края на миналата седмица стана ясно, че е настъпил

...
В края на миналата седмица стана ясно, че е настъпил
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

В края на предходната седмица стана ясно, че е настъпил краят на много любопитната връзка сред Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън. Милиардерката и комикът бяха дружно от октомври предходната година.

Ким и Пийт са се разделили като другари, а повода да го създадат е, че са много заети професионално и им остава малко време да са дружно.

" И двамата пътуват непрекъснато и им беше мъчно ", разяснява източник на списание Пийпъл. И прецизира, че 41-годишната Кардашиян и 28-годишният Дейвидсън са в чудесни връзки и решението за раздялата им е взаимно.



Междувременно Пийпъл разкриха, че комикът от няколко месеца се е подложил на психотерапия поради прочувствените контузии, нанесени му от Кание Уест. Бившият брачен партньор на Ким не спря да разгласява нападателни послания към Дейвидсън онлайн.

Уест стигна до там да направи видеото към песента си Eazy с пластилинен Пийт Дейвидсън, който Кание отвлича и погребва жив. Последната подигравка на рапъра към комика беше след новината за раздялата. " Пийт Дейвидсън мъртъв на 28 ", гласеше обява на Уест, която към този момент е изтрита.



От Пийпъл прецизират, че все пак Пийт не съжалява, че е бил гадже с Ким Кардашиян и желае всички да са наясно, че тя го е подкрепяла от самото начало, когато е бил нападнат в интернет от Кание Уест.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР