В края на миналата седмица Селин Дион показа, че борбеният

...
В края на миналата седмица Селин Дион показа, че борбеният
Коментари Харесай

Селин Дион посети публично място за първи път от три години насам

В края на предходната седмица Селин Дион сподели, че борбеният ѝ дух не се предава пред болестта, с което се бори, като посети събитие на обществено място за първи път от цели три години насам. Певицата, която е диагностицирана със синдром на скованата персона, бе видяна на хокеен мач в Лас Вегас, в компанията на синовете си.

На събитието Селин Дион изглеждаше в положително въодушевление и съдейки по поста в Instagram, който разгласява по-късно, в действителност си е прекарала добре.

" Играха толкоз добре, каква игра. Благодарим ви, че се срещнахте с нас след мача, момчета! Беше незабравимо за всички нас. Желая ви страховит сезон ", написа певицата към поредност от фотоси. Още на първия кадър я виждаме усмихната до тримата ѝ синове.

Както си проличава, Рене-Чарлз (22 г.) и близнаците Еди и Нелсън (13 г.) са към този момент пораснали и също като майка си са почитатели на тима Монреал Канадиънс.

Хокеистите също са споделили миг от срещата им със Селин Дион и момчетата ѝ в къс клип в X (Twitter). " Благодарим ти за прелестния миг, Селин ", написа към видеото.

Предполагаме, че срещата на певицата с обичания тим и почитателите измежду публиката, са повдигнали духа ѝ и най-малко за известно време са я разсеяли от болестта, което постоянно е мъчително и изтощаващо. За синдрома на схванатия човек знаем, че рядко и нелечимо неврологично заболяване, което предизвиква мускулни конвулсии.

Селин Дион бе диагностицирана с него през декември предходната година и това бе повода за анулацията на всички дати за концерти от турнето ѝ до април 2024 година, напомня People. В изказване към почитателите си певицата обаче даде обещание, че ще завърне на сцената, като до тогава прави всичко допустимо, с цел да се възвърне.

Сестрата на Селин Дион, Клодет Дион, преди време показа, че за нея се грижи екип от положителни експерти. Другата ѝ сестра, Линда Дион, пък към този момент се е преместила в дома ѝ в Лас Вегас, с цел да е неразделно до нея.

Припомняме, че брачният партньор на Селин Дион, Рене Анжелил, от който са и тримата ѝ синове, умря през 2016 година от рак. Двойката разгласи годежа си през 1993 година, а година по-късно се ожени. През 2005 година пък възобновиха брачните си клетви в Лас Вегас, написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР